Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Minilomalle Tallinnaan

Taas on yksi viikko vierähtänyt! Lähdemme miehen kanssa huomenna parin päivän minilomalle Tallinnaan. Olemme yhden yön hotellissa, odotan sitä kovasti. Pidämme miehen kanssa kumpikin Tallinnasta kovasti, siellä on niin paljon kaikkea muutakin kuin viinaturisteja ja humalaisia suomalaisia. 

Aiomme shoppailla ja syödä hyvin. Tallinnassa on monia ihania vaate- ja kenkäliikkeitä, joita Suomesta ei löydy. Lisäksi nautimme toki toisistamme hotellissa, se on mukavaa vaihtelua tavalliseen. Tallinnaan on luvattu vesisadetta, mutta emme anna sen haitata.

Kiertokuulumisista sen verran, että rinnat ovat olleet tänään eli kp 20 todella arat, varsinkin nännit. Eli edelliskierroilta tutut, mutta minulle suht uudet, tissioireet ovat tälläkin kierrolla kiusanani. Eilen illalla tunsin muutamia kovia vihlaisuja alavatsalla, tarkemmin oikealla puolella. Myös oikeaa rintaa on eilen ja tänään vihlaissut muutaman kerran kipeästi. 

Viikonloppu menee varmasti mukavasti muissa merkeissä, mutta alkuviikosta ollaankin jo sellaisissa kiertopäivissä, että alkaa varmasti jännittää!

9 kommenttia:

 1. Nyt mä pystyn todellakin samaistumaan suhun! Meillä on nyt ensimmäinen varsinainen yrityskierto meneillään (vaikkakin odotusta on takana jo kolme kuukautta ku sillon päätettiin että kesällä jätetään ehkäisy pois) ja en kuvitellut että se on NÄIN piinaavaa. Olin jo koko kevään aivan täpinöissäni mutta eihän se ollut mitään tähän tunteeseen verrattuna! Nyt on kp 33 meneillään (yleensä kuukautiset 30-32) ja koko ajan ramppaan vessassa tarkistamassa ja tunteet heittelee vuoristorataa, aivan karmeata. Vähemmästäkin menkat viivästyy. Toivottelen sulle kyllä täydestä sydämestä tsemppiä ja malttia loppukiertoon, toivotaan että se menee huisin nopeaa ja tietenkin myös niitä plussauutisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Maria! :) Muistan hyvin miltä ensimmäinen yrityskierto tuntui, se oli niin jännittävää! Ei ollut oikein osannut varautua kaikkiin niihin tunteisiin etukäteen, se kaikki oli niin uutta.

   Jännittäviä aikoja elätte, kerro heti kun selviää, että kuinka kävi! Kovasti olen pitänyt sinulle peukkuja siitä lähtien kun näin tämän kommenttisi lauantaina. :) Ja kiitos tsempeistä, vielä jaksan pysyä positiivisena ja hieman toiveikkaanakin. :)

   Poista
  2. No viikonloppunahan ne menkat sitten alkoi. Jos sitä tästä lähtien yrittäisi unohtaa missä päivässä ollaan milloinkin menossa, helpottaisi jännitystä. Ja sekin lohduttaa, että kun tulevaisuudessa joskus tärppää niin silloin on erittäin onnellinen, että elää vasta juuri silloin niitä päiviä, jos ymmärrät mitä haen takaa :)

   Poista
  3. Voi harmi! Ei muuta kuin uutta yritystä vain kehiin, onneksi aika menee varsinkin näin kesällä nopeasti ja kohta on taas hedelmälliset päivät käsillä. :)

   Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat ja oikeassa olet! Täytyy vain yrittää suhtautua mahdollisimman rennosti tähän kaikkeen. Toisinaan jännitys käy kuitenkin aika suureksi. Paljon tsemppiä uuteen kiertoon. :)

   Poista
 2. Voi nauttikaa! Tallinna on ihana. Kuulostaa ihanalta reissulta. Sehän on hyvä merkki, jos on oireita. Mulla ei oo tissikipua. vaan pikkuvihlontaa, mut sitäkin vähän. Väsyttää kyllä iltaisin. Voi jotenkin mun toiveikkuus omalta kohdaltani tältä kierrolta on hiipumassa, eilen illalla tapahtui itkuromahdus. Onneksi mies oli lohduttamassa. Pakko nyt tsempata ja yrittää malttaa vielä viikko. Mukavaa viikonloppua teille! T. Tyttönen24

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on mahtava, oli ihana miniloma! :)

   Nämä tissioireet ovat niin ärsyttäviä. Haluaisin uskoa, että ne voivat olla hyväkin merkki, mutta kuitenkin niin monessa aiemmassa kierrossa on ollut ihan samanlaisia tuntemuksia... Mutta jospa tällä kertaa!

   Voi, itkuromahduksia tulee kyllä aina säännöllisin väliajoin. Onneksi miehesi on tukenasi! Nyt vain kärsivällisyyttä peliin ja koita löytää jostain edes pieni toivonkipinä. Minä jaksan uskoa sekä sinun että itseni puolesta onnellisiin uutisiin. Tsemppiä! :)

   Poista
  2. Voi kiitos ihana Nuppu! t.t24

   Poista
 3. Totta, Tallinnassa on kyllä paljon kaikkea mielenkiintoista. Hyviä ravintoloita jne. :) Viettäkää oikein mukavaa aikaa!

  Sulla on kyllä taas kerran jännät paikat. Onnea matkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Vietettiin kyllä oikein ihana viikonloppu. :)

   Tämä kierto on mennyt taas vauhdilla ja tässä sitä jälleen ollaan, jännät kierron viimeiset päivät! Hui! Kiitos kovasti myös tsempeistä. <3

   Poista