Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusfiilistelyä

Suuntaamme tänään heti iltapäivästä kohti miehen kotipaikkaa. Minulla on lyhennetty työpäivä ja pääsen jo kahdelta. Mies livistää myös niihin aikoihin töistä. Ruuhkat ovat varmaan melkoiset, mutta se ei pilaa juhannusfiilistäni! Meillä on hyvää musiikkia, eväät ja toisemme. 

Tämän illan olemme miehen vanhempien luona ja huomenna menemme miehen perheen mökille. Myös miehen veli avovaimoineen on tulossa sekä tämän avovaimon veli tyttöystävänsä kanssa. Pariskuntajuhannus siis luvassa. Saa nähdä miten nuo miehet innostuvat juopottelemaan. Itsekin ajattelin muutaman saunasiiderin nauttia.

Ovulaatio saattaa ajoittua juurikin juhannusviikonlopulle. Päätin jo aikaisemmin, etten tikuta ovista ainakaan tässä kierrossa. Ei se olisi mökillä oikein onnistunutkaan, en tiedä miten olisin saanut salakuljetettua välineet ulkohuussiin. :) Mutta hyvä näin, olo on oikein rento ja iloinen! Aiempien mökkireissujen valossa tälläkin kertaa lempi varmasti leiskuu juhannusyössä, niin ei jää ainakaan siitä kiinni. Mikäli ovulaatio näihin päiviin ajoittuu. Nyt on kp 12.

Ihanaa ja aurinkoista juhannusta! :)

10 kommenttia:

 1. Ihanan mukavaa juhannusta myös sinulle ja tsemppiä paljon yrittämiseen! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää juhannusta! Teidän suunnitelmanne kuulostavat mukavalta. Minun suunnitelmat menivät loukkaantumisen vuoksi vähän uusiksi, mutta ehkäpä itsekin pääsen kuitenkin edes käymään maaseudun rauhassa. :)

  Minun pitäisi tikuttaa ovulaatiota tässä kierrossa gynekologin määräyksestä. Kävin siis gynellä ja todettiin, että toinen munasarja on monirakkulainen enkä välttämättä ovuloi joka kierrossa. No, autuaasti unohdin jo pariksi päiväksi sen tikuttamisen, enkä tiedä että onko jo liian myöhäistä aloittaa... heh. Ehkä mennään sitten tämä kierto vielä ilman tikuttamista ja toivotaan juhannus"vahinkoa". ;)

  -Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava päästä mökille ja hetkeksi irti arjesta. :) Toivottavasti sinunkin maaseutureissu onnistuisi!

   Hyvä, että kävit gynellä. Saitko muita neuvoja tai ohjeita? :) Tikuta ihmeessä ovista vielä, tuskin on liian myöhäistä! Ainakin kannattaa yrittää. Kovasti tsemppiä siihen ja muutenkin. Kunpa meille kummallekin sattuisi "juhannusvahinko". :)

   Poista
  2. Niin ja kovasti ovisonnea ja lemmentäyteistä juhannusta! :) Piti vielä lisätä.

   Poista
  3. Gynen ohje oli, että parin kierron ajan tikutan ovulaatiota ja jos ovisplussia ei tule, niin menen sitten takaisin gynen luo ja saan sitten lääkkeitä auttamaan ovulaatiota. Sitten jos niitä ovisplussia tuleekin, mutta silti raskautta ei syksyyn mennessä kuulu, niin ihan rohkeasti vain laajempiin tutkimuksiin. Saattaahan se silti olla, että munasolu ei irtoa vaikka ovisplussa tuleekin, tai on jotain muuta ongelmia. Ja sittenhän aletaan miestäkin tutkia.

   Oli hyvä käynti kyllä ja sain itsellekin vähän levollisemman mielen. Oli ihan hyvä, että minussa näkyi oikeasti vähän jotain "vikaa". Eli että mun raskautumismahdollisuudet ei paranekaan välttämättä sillä kun minulle sanotaan "älä stressaa!"

   Tikutinkin tänään sitten ja sain negan (käytän digitaalisia testejä). Vähän hankalaa, kun nyt en tiedä että jos ovisplussa jää saamatta, että jääkö se siksi että aloitin liian myöhään, vai olinko kokonaan ovuloimatta. Mutta hyvällä tuurilla plussa tulee huomenna tai ylihuomenna, niin saan jättää arvailut sikseen. :)

   - Ditchlilly

   Poista
 3. Mäki ovuloin laskelmien mukaan luultavasti tämän viikonlopun aikana (en aio kuitenkaan tikuttaa)...mutta ystäväpariskunnan luona vietetty juhannus ei välttämättä ole otollisinta aikaa lemmiskelylle ;)Mukavaa juhannusta!

  T:Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän meillä on kummallakin jännät paikat edessä... Vaikka emme kumpikaan ovista nyt tikutakaan. :) Kyllähän se silti hieman jänskättää! Eihän sitä tiedä, jos vaikka löytäisittekin jonkin sopivan hetken lemmiskelylle. Rakkaudentäyteistä juhannusta sinulle. ;)

   Poista
 4. Hyvä asenne! Minäkin jätin ovistestit pois tästä kierrosta, tuovat vaan turhaa stressiä ne. Mulla samat kiertopäivät tosiaan kuin sulla, mutta mulla on pitempi kierto... Ovis on tuskin tulossa vielä moneenmoneen päivään. Kyllä tämä kesä on ihanaa, huoletonta aikaa! Nauttikaamme! Ihanaa juhannusta! Rukoilen meille juhannusihmeitä. T. Tyttönen24

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee varmasti ihan hyvää vaan olla hetki ilman testailuja ja turhaa stressiä! Kesällä se on helpompaa. :) Kunpa nyt tärppäisi, nyt kun pystyy olemaan rennommin. Minäkin toivon meille kovasti juhannusihmeitä! Paljon tsemppiä sinnekin. :)

   Poista