Sivut

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Yk 9, kp 1

Se siitä sitten... taas. 

Illalla mahakivut taas yltyivät eivätkä jättäneet paljoa arvailujen varaan. Kyllä minä silti vielä toivoin. Illalla nukkumaankäydessämme haaveilimme miehen kanssa omasta vauvasta. Miestäkin jännitti, jospa kuukautiset eivät oikeasti alkaisikaan.

Aamulla menkat alkoivat. Olo on turta. Olemme suunnitelleet paljon mukavaa tekemistä tälle päivälle, joten en ehdi käperyä suruuni. Hyvä niin. Se tulee sitten myöhemmin, varmaan illalla, kun ehtii taas rauhoittua miehen kainaloon.

Kaikesta huolimatta, ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille. :)

10 kommenttia:

 1. Voi harmi! Toivoin kyllä toisenlaisia uutisia.

  - Ditchlilly

  VastaaPoista
 2. Eikä :(. Olin kyllä niin varma että nyt teillä tärppäsi. Onneksi on kesä ja seuraava kierto menee taas nopeasti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MJ. <3 Oikeassa olet, onneksi on kesä! Toivottavasti tämä kierto menee yhtä nopeasti kuin edellinenkin. :)

   Poista
 3. Täälä myös sain pettyä eilen,mutta tällä kertaa en ole niin hirveän pettynyt, kun olin jo valmistautunut kuukautisten alkuun. Mutta uutta kiertoa jälleen,jospa tämä yk 12 olisi se kerta,kun tärppäisi. Riippuen tietenkin siitä,ellei mies lähde ensi viikolla Yhdysvaltoihin työmatkalla,jossa sitten taitaakin mennä enemmän,kun kolme viikkoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalontovereita siis ollaan. Minäkään en ollut tällä kertaa niin pettynyt kuin joinain toisina kertoina. Ehkä siksi, että ennakkotuntemukset kuukautisista olivat tavallista voimakkaammat. Niitä osasi odottaa. Kunpa miehesi ei lähtisi ainakaan kovin pitkälle työmatkalle. Pidän teille peukkuja! :)

   Poista
 4. Voi harmi :/ Näillä hetkillä yritä miettiä, että joskus vielä ne menkat jää tulematta, saat plussan ja vatsa alkaa pyöristyä. Silloin nämä nykyiset hetket ovat vain muistoja, jotka ilomielin eli tietäen mikä loppujen lopuksi oli kuitenkin tuloksena. Ehkäpä ensi kuussa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ihanasta kommentista! <3 Juurikin noin on ajateltava. Paljon olen jo miettinyt sitä, että sen plussan vihdoin ilmestyessä tämä yritysaika varmasti osittain unohtuu melko pian. Tai ainakaan se ei tunnu enää siinä vaiheessa pitkältä ajalta. Sitä odotellessa. :)

   Poista
 5. Äh! Kyllä tuollainen kierron pienikin venyminen luo heti toiveita. Ja ne viimeiset päivät ovat niin kiduttavan jännittäviä. On se vaan raskasta.

  Toivottavasti tämäkin kierto etenee nopeasti. Halauksia lähetän täältä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi. <3 Halaukset lämmittävät!

   Ärsyttää, että ehdin jo ihan vähäsen toivoa. Mutta ei auta kuin katsoa taas eteenpäin! Eiköhän tämäkin kierto mene suht nopeasti. Sinulla varmasti myös, kun olet lomallakin. :)

   Poista