Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ihana mies

Nukun tavallisesti erittäin hyvin, nukahdan samalla sekunnilla kun suljen silmäni. Unirytmini meni viikonloppuna kuitenkin sekaisin. Lisäksi olen käynyt iltaisin aivan ylikierroksilla. Tiukan työtahdin takia oloni on ollu levoton. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä en saanut millään unta, pyörin useamman tunnin sängyssä. Mies havahtui jossain vaiheessa hereille ja alkoi silittää päätäni, kun kerroin etten saa unta. Nukahdin pian. Toissayönä pyörin tunnin verran, mutta sekin verotti yöunia liikaa. 

Joudun heräämään töihin 5.30, minulla on järkyttävän pitkä työmatka. Minun olisi tärkeää päästä ajoissa nukkumaan ja saada hyvät unet, että jaksan tiukat työpäivät.

Eilen illalla olin kuolemanväsynyt, mutta olo oli taas levoton ja pelkäsin, etten taaskaan saa helposti unta. Mies keksi kertoa minulle sängyssä itse keksimiään satuja samalla päätäni silittäen. Ensimmäinen satu kertoi meistä ja saimme sadussa oman pikkuisen. Toinen satu kertoi koiranpennusta, joka lähti karkuteille. Miehellä on ihana rauhoittava ääni ja niinpä minä nukahdin hänen höpistessä ja heräsin vasta aamulla herätyskellon soittoon.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana mies! Ihana juttu! Pian hän kertoo niitä iltasatuja silitellen teidän pienokaiselle.

  Tosi kiva, että sulla on työ, josta nautit. Toivottavasti unettomuus helpottaa pian! Voimia viikkoosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tyttöankka, miten ihana ajatus tuo. Minä varmasti kyynelehdin siinä sitten vieressä, herkistyn niin helposti. :) Kunpa se aika koittaisi pian!

   On kyllä tärkeää nauttia työstään, se vie kuitenkin suurimman osan arkipäivistä. :) Ja kiitos, ihanaa viikkoa sinullekin! <3

   Poista
 2. Ihana ja rakastava mies sinulla! <3

  VastaaPoista
 3. Miten ihana mies! Minä en pääse neljän vuoden yhdessäolon jälkeen edes kainaloon.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, miksi? :( Kyllähän kainaloon on päästävä silloin kun sitä tarvitsee!

   Poista