Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesän kummallinen voima

Ei tullut romahdusta, ei itkua. Otin kuukautiset vastaan yllättävän rauhallisesti. Toki olen pettynyt ja ennen kaikkea ärtynyt siitä, että kierto venyi edes tuon yhden päivän. Pieni toivonkipinä heräsi. Harmittaa, että ehdin toivoa hieman enemmän kuin edelliskierroissa.

Onneksi on kesä! Ihana, lämmin viikonloppu yhdessä miehen kanssa antoi voimaa uuteen kiertoon. Vaikka nyt onkin vähän viileämmät säät, niin mieleni on kuitenkin kesäinen. Kaikki on jotenkin vaan helpompaa pukeutumisesta lähtien. 

Myös kesätyöni luo omanlaistaan kesäfiilistä. Sijaisuuteni jatkuu elokuun puoleenväliin saakka, joten se on tämän kesän juttu. Olen viihtynyt työssä hyvin, vaikka se onkin todella hektistä ja olen toistaiseksi ainakin ollut iltaisin aivan poikki. Päivät hujahtavat silmänräpäyksessä, joten eiköhän tämäkin kierto mene nopeasti.

Vaikka minulla ei näillä näkymin ole kesälomaa, niin on kuitenkin mukavia kesämenoja luvassa. Ensi viikolla lähdemme miehen perheen mökille juhannuksen viettoon ja siitä seuraavalla viikolla viikonlopuksi Tallinnaan hotelliin. Pieniä juttuja, joita odotan innolla.

9 kommenttia:

 1. Samat fiilikset täällä! :) Yk 13 alkoi juuri, mutta en oo läheskää niin pettyny, mitä etukäteen ajattelin. Kesä tekee ihmeitä! Ihanaa ku on paljo tekemistä ja muutaki ajateltavaa....ehkä niitten avulla kroppa&mieli rentoutuu ja ihana pieni nyytti saa (ainakin unelmissani) alkunsa ;)

  T: Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla, että sinullakin Julia alkoi uusi kierto. Mutta hyvä, ettet sinäkään ollut tällä kertaa niin pettynyt. :) Ajattelen ihan samalla tavalla, kesän ansiosta kroppa ja mieli varmasti rentoutuvat eikä siitä ainakaan haittaa voi olla. Kovasti tsemppiä sinulle! Pidän peukkuja, että pikkunyyttinne saisi kesän aikana alkunsa. :)

   Poista
 2. Mä päätin tavallaan ottaa selville oman hedelmällisyyteni, onhan tässä odoteltu jo 3v... (http://elsanblogitus.blogspot.fi/2013/06/ihanteellinen.html) Ja nyt on pakko vaan hyväksyä, että miehestä kiinni.

  Ootteko te selvitelleet syitä/"syyllistä"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että selvitit ja nyt tiedät, ettei sinussa ole mitään vikaa. Oletko kuitenkin ajatellut, että ottaisitte jo yhteyttä perhesuunnitteluneuvolaan tai lapsettomuusklinikalle? Olisihan sitä hyvä selvitellä lisääkin, kun aikaa on kuitenkin jo kulunut.

   Itse en ajattele niin, että minä tai mieheni olisimme kumpikaan syyllisiä. Yritystä on takana "vasta" 8 kk, se on lyhyt aika. Olemme kuitenkin ajatelleet käyvämme yksityisellä alkututkimuksissa jo syksyllä, jos siihen mennessä emme ole saaneet hyviä uutisia.

   Paljon tsemppiä sinulle! :)

   Poista
  2. Tähän väliin kommentoisin watelsille, että pelkän ultraäänitutkimuksen perusteella ei oikein voi vielä todeta, että kaikki olisi kunnossa. Ainakin hormoniverikokeissa ja munatorvien aukiolotutkimuksessa olisi hyvä käydä. Niidenkään jälkeen ei voi varmasti sanoa, että mitään ongelmaa ei ole. Ja voihan olla, että miehesi siemennesteessäkään ei ole vikaa. Joskus syy on vaikea selvittää, mutta myös niissä tilanteissa voidaan turvautua hoitoihin ja saada niistä apu. :) Paljon tsemppiä matkaan...kaikille! :)

   Poista
  3. Olet Helmi aivan oikeassa! Hyvä, että tietyt asiat tuli jo tutkittua, mutta kuten Helmi totesi, niin on muitakin seikkoja, jotka olisi hyvä vielä selvittää. :)

   Poista
  4. Meillä tiedossa nyt mistä johtuu, joten rauhoittaahan se tieto tietysti, kun ei enää epätietoisuudessa tarvitse elää. :)

   Poista
 3. Ihanaa, että kesä on auttanut sinuakin. :) Vaikutat niin positiiviselta ja raskaasta työstäkin osaat nähdä myös hyvät puolet. Hyvä Nuppu!

  Mukavia kesä- ja työpäiviä sinulle! Kivoja vapaa-ajanjuttuja sulla tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi, olet ihana! <3 Joskus tulee huonompia ajanjaksoja, mutta viime aikoina olen jaksanut olla pääsääntöisesti positiivinen ja huomannut miten paljon helpompaa kaikki on ollut. :)

   Oikein mukavia kesä- ja lomapäiviä sinulle Helmi! :)

   Poista