Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Uusi viikko

Juhannus oli aivan ihana. Oli lämmin ja aurinko paistoi. Grillasimme, saunoimme, kuuntelimme hyvää musiikkia, istuimme yötöntä yötä aamuun asti terassilla ja veneilimme. Miehen veljellä on uusi iso moottorivene ja tietysti kova hinku vesille. Mukavahan sitä oli paistatella päivää vesillä.

Nukuimme miehen kanssa mökin piharakennuksessa, joten meillä oli omaa rauhaa ja hyvin aikaa lemmiskelylle. Oi, siinä oli aivan omanlaistaan taikaa yöttömänä yönä järven liplattaessa vieressä. 

Ovulaatiosta en voi sanoa mitään varmaa. Perjantaina tunsin muutamaan otteeseen epämääräistä vihlontaa alavatsalla. Myöskin rinnat tuntuivat aroilta perjantaina ja hieman vielä lauantainakin. Muuta tavallisesta poikkeavaa en ole huomannut. Vähän kyllä jännittää, kun ei voi olla varma olenko ylipäätään ovuloinut. Toisaalta odotukset eivät ole kovinkaan korkealla. Päivä kerrallaan taas, kierto on kuitenkin jo yli puolivälin, nyt on kp 16. 

Minulla oli hankaluuksia palata arkeen, eilen illalla iski ahdistus. Juhannus oli kaikesta valvomisesta huolimatta rentouttava ja pääsin loistavasti irti arjesta ja unohdin kaikki työasiatkin. Tuntui vaikealta ajatella taas palaavansa normaaliin rytmiin. Mutta eiköhän se tästä kun pääsee töihin asti ja tapaan ihanat asiakkaani.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta teidän juhannus! :) Tsemppiä kovasti loppukiertoon, tärppionnea!

  Ja mukavaa viikkoa sinullekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tyttöankka! <3 Jospa ihana juhannus edesauttaisi haaveemme täyttymistä. :)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että teilläkin on mennyt juhannus ihanasti! Juuri kun kirjoitin sinulle pitkästä kierrostani, näyttää siltä(ei testausta, ei varmuutta), että ovulaatio sattuikin juuri juhannukseen ( eli kierto lyhenisi, jee!)... Valuvia limoja oon huomannu nyt muutamana päivänä ja mahassa paineentunnetta. Mitään kovia kipuja minulla ei kyllä koskaan ole, pikkuvihlasuja vain. Miten sun ovis yleensä oireilee?? Tuleeko limoja? Saatan olla kyllä vainoharhainen, kun niin kovasti sitä omaa pikkuista toivoisin. Voi kun viikot menisi nopeasti... Oon ihan malttamaton. Nyt vaan täytyy jäädä odottamaan, saadaanko vastetta juhannustaioille. Toivotaan! Tsemppiä kovasti työviikkoon! Kiva on lukea kuulumisiasi samoilta kiertopäiviltä. Saan sulta voimia, kiitos! T. Tyttönen24

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Tyttönen24! On niin mukava jakaa ajatuksia toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Minä saan teiltä voimia. <3 Hauskaa, että mennään samoissa päivissäkin. :)

   Itse olen saanut oikeastaan vain kaksi ovisplussaa koko yritysaikana, toki en ole ovista monessakaan kierrossa tikuttanut. Joten ihan varma en voi minäkään olla siitä, olenko ovuloinut. Limoja olen joskus kyllä tutkaillut ja huomannut juuri kp 13-14 tienoilla paksumpaa, venyvää limaa. Nytkin olin perjantaina eli kp 13 sellaista huomaavinani. Alavatsan nippailuja ja joskus myös vihlovaa kipua on ollut monesti oletetun oviksen aikoihin. Rintani ja erityisesti nännini ovat muutamissa edellisissä kierroissa kipeytyneet jo kp 13 aikoihin. En sitten tiedä, että onko se liittynyt ovikseen vai ollut jotakin muuta hormonaalista. Rinnat ovat olleet arat aina kuukautisten alkamiseen saakka eli melko pitkään ovisoireeksi.

   Paljon, paljon tsemppiä sinulle! Täällä on peukut pystyssä, meille molemmille. :)

   Poista