Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Loppukierto häämöttää

Olen onnistunut viime aikoina irtautumaan raskautumis- ja kiertoasioista melko tehokkaasti. En ole tehnyt sitä kovinkaan tietoisesti, mutta tämä ihana kesä ja uusi työ on pitänyt ajatukseni muualla. Olo on ollut koko meneillään olevan kierron ajan tasaisen hyvä ja rento.

Eilen parvekkeellamme istuskellessani näin naapuritalon kaksi viimeisillään raskaana olevaa naista pihalla ja paljon pikkulapsia leikkimässä. Minäkin haluan, haluan heti. En jaksaisi enää odottaa. 

Mitään mainittavia oireita ei ole. Rinnat ovat aavistuksen verran turvonneet, mutta eivät erityisen arat. Ei auta kuin odotella. Kp 18 eli viimeistään varmasti 10 päivän kuluttua selviää, onko juhannuslempi tuottanut tulosta.

10 kommenttia:

 1. Sama fiilis!! minä haluan kans heti! hetihetiheti! ei jaksas enää yrittää. ei jaksas enää laskea kiertopäiviä. Haluan vauvan, oman pikkuisen. Voi kun se päivä, kahden viivan päivä, koittaisi meille molemmille!

  Voiiii kymmenen päivää! miten me jaksetaan odottaa? kunpa, voi kunpa olisi meidän rukoukset ja haaveilut kuultu ja suuri kauan toivottu onni kävisi toteen. Jotenkin on niin toiveikas ja hyvä olo, mutta voihan se olla että putoan taas korkealta ja kovaa.
  Tsemppiä kauheesti! Pitää yrittää pitää ajatukset muulla ( melko mahdotonta)
  Ootko jo suunnitellu mikä päivä testaat? ;)

  T. malttamaton tyttönen24

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin olet malttamaton! Arvelinkin, etten ole yksin tämän malttamattoman oloni kanssa. :) Voi kunpa saisimme kumpikin ne maagiset kaksi viivaa tämän kierron päätteeksi!

   Minuakin vähän pelottaa tämä hyvä ja jokseenkin toiveikas olo. Vaikka itse en ole tässä kierrossa ehtinyt jännittää tai edes haaveilla yhtä paljoa kuin monesti aiemmin, niin olo on kummallisen toiveikas. Juuri se pelottaa, että tippuuko sitä liian korkealta, jos nyt antaa itselleen luvan toivoa. Mutta kyllä toivoa on kaikesta huolimatta oltava!

   Olen ajatellut, etten testaisi ennen kuin kuukautiset todella ovat myöhässä. En kestä sitä kamalaa tunnetta, kun testiin piirtyy vain se yksi viiva ja tietää olevan vain ajan kysymys, milloin menkat alkavat. Saa nähdä, muuttuuko mieli kuitenkin vielä ensi viikon aikana. Oletko itse ajatellut jo jotain tiettyä testipäivää? :)

   Kovasti tsemppiä sinullekin jännittävään loppukiertoon! Toivon niin kovasti meidän molempien puolesta. :)

   Poista
  2. Täysin samoja ajatuksia! Kiva kuulla. Ajattelin alustavasti ensiviikon sunnuntai-aamua testailuaamuksi... Sopivasti vapaapäivä, niin saa rauhassa käsitellä omat fiilikset. Otetaanko sama testailuaamu? Ja luvataan, ettei testata ennen?? Ajattelin ostaa kunnon testin joko apteekin oman tai clearbluen.. ( vai oisko jotain parempaa testiä??) jee, kutkuttavan jännittävää! Peukut pystyssä meille! T. t24

   Poista
  3. Ensi viikon sunnuntai olisi kp 29 ja juuri sen mittainenhan edelliskiertoni oli. Taidan odottaa siitä vielä päivän tai pari, mikäli menkkoja ei todella näy ennen sitä. Tuntuu pelottavalta päättää testipäivää etukäteen, siitä tulee jotenkin niin todellista. :) Mutta olen täysillä hengessä mukana, jos päätät testailla sunnuntaina!

   Olen testaillut niin vähän, etten osaa kauheasti ottaa kantaa eri testeihin. Mutta olen ymmärtänyt, että clearblue on ainakin herkkä ja luotettava. :)

   Täälläkin on peukut todella pystyssä! :)

   Poista
 2. Täällä kohtalontoveri! Kp18 menossa ja samalla todennäköisesti viimeinen luomukierto.
  Samoja fiiliksiä on täälläkin, ei jaksaisi enää odottaa, oman pienen kaipuu on äärettömän suuri.

  Toivon niin nyt hyviä uutisia meille kaikille!

  T.yk 21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Samoissa jännittävissä kiertopäivissä mennään. :)

   Kaipuu käy kyllä kierto kierrolta suuremmaksi, jaamme varmasti hyvin samankaltaisia ajatuksia sen suhteen. Mutta minusta on todella hyvä, jos saatte lääketieteellistä apua, mikäli tämä viimeinen luomukierto ei tuota toivottua tulosta. Niin moni on saanut ihana uutisia niillä keinoin. On kuitenkin vielä hyvä mahdollisuus, että teillä olisikin nyt tärpännyt!

   Kovasti tsemppiä ja minäkin toivon parhaita uutisia meille kaikille. :)

   Poista
 3. Onnea loppukiertoon Nuppu ihananainen! En ole oikein päässyt kommentoimaan, mutta olen lukenut jokaisen postauksesi. Olet ollut siis mielessäni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! <3 Ihana kuulla, että olen ollut ajatuksissasi. Samoin sinä minun! Kovasti jännittää... :)

   Poista
 4. Jos ostatte Clearbluen testejä, niin ostakaa niitä digitaalisia. Nimittäin niistä, joihin tulee joko + tai -, ei ole kuin harmia. (Niihin on helppo kuvitella se pystyviiva ja elätellä haamutoiveita, voin kokemuksesta kertoa.)

  En osaa itse edes arvailla, missä mennään. Kiertopäivässä 21, luulisin, vaikka tiputteluvuodon vuoksi on hankala arvailla kierron alkupäivää. Ovistestit ovat näyttäneet negaa, enkä ole varma edes, että olenko ovuloinut - ainakaan mitään järkeviä oireita en ole havainnut. Ei ole kyllä nyt yhtään optimistinen tai positiivinen olo, mutta toki teille muille pidän peukkuja pystyssä!

  - Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jotenkin vieroksun testien ostamista valmiiksi varastoon, vaikka on minulla nytkin muutama halpis liuskatesti kaapissa odottelemassa. Ja jos vain pystyn, niin odotan siihen asti, kunnes menkat mahdollisesti ovat oikeasti myöhässä. En halua herätellä toivoa juuri millään hailakoilla haamuviivoilla tai muilla.

   Harmi, että olosi ei ole kovin toiveikas, mutta eihän se silti tarkoita, etteikö olisi voinut tärpätä. Minä jaksan uskoa myös sinun puolestasi! Kovasti tsemppiä. :)

   Poista