Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

27

Turvotusta, lievää nopeasti ohimenevää etovaa oloa. Ei muita tunnistettavia oireita. Aamulla herätessäni vatsaani koski, mutta kipu hellitti heti vessassa käytyäni eli se taisikin johtua vain pissahädästä. Menkkamaisia jomotuksia tai vihlaisuja ei ole ollut useampaan päivään. Edelleen tuntuu kuitenkin siltä, että kohta ne alkavat. Sitä on vaikea selittää, mutta varmasti ymmärrätte millaista tunnetta tarkoitan.

Koko viikon olen odottanut pelonsekaisin tuntein löytäväni vessareissulla housuista punaista. Olen ollut jokaisen kerran jälkeen helpottunut. En voi sanoa olevani toiveikas, mutta olen positiivisen yllättynyt että nyt mennään jo kp 27:ssa. Ovathan jotkin kiertoni jääneet kuitenkin vain 25 päivän mittaisiksi. Vaikka haluankin säilyttää optimistisen asenteen, niin kyllä minua silti pelottaa. Pelottaa paljonkin. Kunpa selviäisin tästä päivästä ilman kuukautisten alkamista.

9 kommenttia:

 1. Vau, siellähän mennään jo pitkällä! Toivoa on siihen siihen asti kunnes menkat alkaa. Ja useinhan tuo raskaus tuppaa oireilemaan samalla tavalla kuin tulevat menkat. Eli tilanne on vielä täysin avoinna ja tässä voi käydä oikein hyvinkin! Tiedän tuon pelon tunteen. Ovat nuo loppukierron päivät kyllä kiduttavan raskaita. Paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi ihanista sanoista! Ne ovat todella tärkeitä. <3 Mahassa on tuntunut iltapäivällä pientä nippailua, se latistaa toivoa. Vaikka onhan sitä toki vielä, kun menkkoja ei ole toistaiseksi näkynyt. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin. :)

   Poista
 2. Toivoin olevani raskaana, mutta ei kk alkoi :(.
  Ja nyt mies haluukin siirtää vauvantekojuttuja vuodella eteenpäin siksi, koska minulla ongelmia viihtyä missään työssä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko olitte ehtineet aloittaa yrittämisen? Harmi, että menkkasi alkoivat. :( Olisihan sinun tietysti hyvä löytää jokin pysyvämpi työ, mutta ei sekään välttämättä niin helppoa ole. Tsemppiä! :)

   Poista
  2. Ei ehditty, mutta keskeytettyä yhdyntää tullu harrastettua.

   Juu, vakityötä ei vielä tartte kuulemma löytää, mutta sellainen työ missä viihtyy niin, että jatkossakin voi mennä jos pyydetään. Nyt oon sairaalassa ja sielläkään en oikein viihdy. Kotihoitoon haluaisin...

   Poista
 3. käyn täällä aina säännöllisesti kurkkimassa vaikka kommenttia en jätäkään!! :)
  mutta nyt oli pakko kirjotella, pidän peukkuja ja sormia, sekä varpaita ristässä että menkat ei alkaiskaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaan villasukka. :) Kiitos peukuista ja varpaista, niitä todella tarvitaan!

   Poista
 4. Tätä on niin jännä seurata! Oma kierto on vasta alle puolessavälissä niin oma jännitys unohtuu kun sun etenemistä seuraa :) Peukut on täälläkin pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Maria! Hauskaa, että sinuakin jännittää puolestani. :) Saan tsempeistänne niin paljon voimaa, kiitos!

   Poista