Sivut

perjantai 2. elokuuta 2013

Piina jatkuu

Nyt kun kirjoitan tämän, niin menkat varmasti alkavat samantien. 

Mutta siis, kp 29 eikä vieläkään näy. Edelleen tuntuu siltä, että hetkenä minä hyvänsä. Testiä en ole uskaltanut tehdä. Odotellaan siis mitä päivä tuo tullessaan. Mahakipuja tai minkäänlaisia nippailuja ei ole. Ainoana menkkoihin viittaavana oireena lievä mahan turvotus ja arat sekä turvonneet rinnat.

Saisi tämä piinailu loppua jo!

15 kommenttia:

 1. Sama piina täällä! Tänään jo kp 35 ja tajusin että voishan sitä kohta jo testata. Toissapäivänä jo luovutin kun tuli perus menkkaoireet ja tänä aamuna hoksasin että eipäs muuten ole vieläkään kuulunut. Täällä on kahdet peukut pystyssä, toinen sulke ja toinen mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin on siis jännät paikat! :) Minkä mittaisia kiertosi tavallisesti ovat? Uskaltautuisikohan sitä jo testailemaan... Hirmuisesti tekisi jo mieli! Kiitos peukuista ja minä pidän myös kovasti peukkuja meille kummallekin! :)

   Poista
  2. Yleensä 30-32, vaihdellut kylläkin välillä 28-33. Uskon että sunkin tekisi jo mieli testata, hirmu vaikea malttaa mieli :) Katsoin että sulla ollut kerran kierto 29, muutoin alle, joten mahtaa kyllä jännittää. Mutta onneksi tämä on positiivista jännitystä :)

   Poista
 2. Onpa jännää. Ja vaikuttaa aika hyvältä tuo, ettei mitään mahakipuja ole. Eihän sitä Nuppu tiedä! Täytyy puhelimella seurata kuulumisiasi tulevat päivät. :) Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi tsempeistä. <3 On tämä vaan jännää... Saatan sortua jo testailuun, vaikka olo ei ole järin toiveikas. :/

   Poista
 3. Hyvältä oikeesti kuulostaa toi ettei oikeita oireita oo! Siis mahakipua.. Mulla on kahdesti ollut menkat viikon myöhässä ja molemmilla kerroilla oli kokoajan ihan normaali olo, kunnes ne pamahti kulman takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa tämä olisi hyvä merkki. Jotenkin ei vain tunnu siltä. Itselläni menkat eivät ole koskaan olleet muutamaa päivää pidempää myöhässä, mutta tuollainen viikon myöhästyminen herättää varmasti kyllä jo toivon. Tsemppiä sinulle watels! :)

   Poista
 4. Iiih! Jännää! Peukut on varpaita myöten pystyssä!! :)

  VastaaPoista
 5. Niin on, jännittää! Kiitos peukuista. :)

  VastaaPoista
 6. Minullakin on kk myöhässä, mutta testi näyttää negaa. Itsellä jo kp32. Vatsaa nipistelee ja niin edelleen. En oo uskaltanut tehdä enempää testejä.

  En tietääkseni stressaa mistään, että hassua olisi, jos kk ois myöhässä. Toivottavasti olisit nyt raskaana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä uusi testi, jos menkkasi ei ala. Voihan myöhästymiselle olla toki monia eri syitä, mistä näistä hormonijutuista tietää. Mutta toivon tietysti, että sinä saisit niitä parhaimpia uutisia! Kiitos tsempeistä. :)

   Poista
 7. Voi että mä toivon niin sun puolesta, että oisit raskaana!<3 itellä ei oo mitään tietoa miten käy, mutta uskon menkkojen alkavan. Sen verran pieleen on menny tässä kuussa oviksen bongailu!! Ei oikeesti hajuakaa missä vaiheessa sekin oli (jos oli). Mutta mullekki selviää ens viikolla tilanne :) tsemppiä!

  T:Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! <3 On ihanaa, että jaksatte uskoa puolestani. Kunpa en joutuisi kertomaan teille huonoja uutisia lähipäivinä. Minä pidän sinulle kovasti peukkuja! Eihän se oviksen bongaaminen yksistään onnistumista takaa, joten ihan hyvin teillä voi tärpätä nyt. :)

   Poista
 8. Tsemppiä! Täälläkin pidetään peukkuja pystyssä!

  Johanna

  VastaaPoista
 9. Kiitos Johanna! Peukut ovat todella tärkeitä tässä vaiheessa. :)

  VastaaPoista