Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Ja jatkuu...

Kp 30 ja raskaustesti näytti aamulla negaa. Testi oli jokin marketin halpisliuskatesti, mutta kaipa nekin ihan luotettavia tuloksia antaa.

Ei vieläkään mahakipuja. Odottelu siis jatkuu. Onneksi menemme tänään istumaan iltaa kaveriporukalla, niin on mukavaa tekemistä eikä tarvitse koko aikaa pyöritellä näitä asioita mielessään. Iltaa odotellessani otan aurinkoa parvekkeellamme ja nautin kiireettömyydestä. Huh hellettä! Ihanaa lauantaita. :)

5 kommenttia:

 1. sulla on melki sama kierto kun mulla! :)
  Täällä kp 31 ja menkkoja ei vielä kuulu, ovat tosin epäsäännölliset, puolesta riippuen 28-30pv. Testi näytti harmikseni aamulla negaa joten olen luopunut toivosta tässä kierrossa. Yritystä takana noin puoli vuotta.

  Toivon sinulle pikaista plussaa! Ja kaikkea muutakin hyvää!

  t: jen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Jen ja tsempeistä! :) Kyllä tuo negatiivinen testitulos saa toivon hiipumaan, mutta täytyy vain jaksaa uskoa, että kyllä se plussakin sieltä vielä tulee. Kaikkea hyvää sinullekin ja kovasti tsemppiä! :)

   Poista
 2. Oi, kylläpäs sulla on jännät paikat! Onneksi toivoa on aina siihen saakka, kun kuukautiset alkavat :) Peukut ylhäällä, toivottavasti teillä tärppäisi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elsa! :) Kannustavat kommentit ovat minulle todella tärkeitä. Aika paljon latisti toivoa tuo negatiivinen testitulos, mutta koitan pysyä vielä positiivisena. :)

   Poista
 3. Luin netistä, et testiä ei sais liian ajoissa tehdä, että voi siks näyttää negaa. Joku viikko ainakin pitäis oottaa että myöhästyy.

  Itsellä alkoi kk nyt sit. No ens kerralla toivottavasti parempi onni :)

  VastaaPoista