Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Yk 11

Ei kipuja, nippailuja tai muitakaan tuntemuksia, mutta sieltä ne menkat kuitenkin tulivat. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei tunnu missään. Harmittaa, surettaa, suututtaa ja turhauttaa. 

Mahdollisuutemme saada lapsi alulle luomuna oli varmasti tässä. Toivon, että lapsettomuuteemme löytyisi jokin lääkkeillä korjattavissa oleva syy. En jaksa vielä ajatella sen pidemmälle. Sen aika on sitten myöhemmin, jos niikseen tulee. Onneksi lääkäriaika on jo vajaan viikon päästä. 

12 kommenttia:

 1. :( ja mä kun olin ihan varma, että nyt sulla on hyvä uutisia tässä kierrossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdittiin me sitä itsekin jo vähän toivoa, valitettavasti, ja siksi pettymys olikin vähän suurempi. :(

   Poista
 2. Tsemppiä <3 harmin paikka todellakin! Miten mustaki tuntuu etten osaa analysoida kropan oikkuja enää ollenkaan?! En luota enää mihinkään "oireisiin"...pöh. Mulla varmaan huomenna alkaa menkat. Tänään oli jo aamusta kauhee mahakipukramppi. Kerron sitten miten kävi!

  T:Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! <3 Vähän sama fiilis mullakin, tuntuu että on tosi vaikea tulkita näitä oireita tai vaihtoehtoisesti oireettomuutta. Kunpa sinun mahakivut liittyisivätkin siihen toivotuimpaan! Pidän sinulle peukkuja. :)

   Poista
 3. Halauksia ja silityksiä sinulle <3. Ikävä juttu, että taas jouduitte pettymään :/.

  Kovasti jaksamisia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tyttöankka. <3 Ei näihin pettymyksiin taida koskaan tottua, mutta on vain mentävä eteenpäin. Enää neljä päivää lääkäriin. :)

   Poista
 4. Sieltähän ne menkat pärähti käyntiin, täysin ajallaan 28/28 niinku aina :/ En kylläkään ollut toiveikas, joten en osaa olla pettynyt, surullinen vaan. Nyt koitan selvitä tästä mahakivusta ja suuntaan ajatuksia valoisempiin asioihin!

  T:Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus! :(

   Toivottavasti mahakipusi hellittävät pian, samaa toivon omieni kanssa. Aivan kuin ei muutenkin harmittaisi tarpeeksi. Ei auta kuin ajatella, että uusi kierto on taas uusi mahdollisuus. Tsemppiä Julia! <3

   Poista
 5. Kiitos<3 ei auta ku suunnata ajatukset joulukuussa tapahtuvaan kaukomatkaan ja alkaa odottaa sitä! Mutta kaikesta löytyy positiivisia asioita: onneks me ollaan kumpikin nuoria vielä...mä 22v ja sä vuoden vanhempi, joten mahdollisuuksia vielä on ja paljon! :)

  Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinulla on reissu tiedossa. :) Matkan suunnittelu ja siitä haaveilu vie ajatukset mukavasti muualle. Mekin olemme haaveilleet ensi talveksi lämpimästä lomasta, täytyy alkaa pian tutkailla eri vaihtoehtoja. Ja olet oikeassa, olemme nuoria ja kaikki on vielä mahdollista. Täytyisi koittaa muistaa se myös vaikeina hetkinä. :)

   Poista
 6. ähhhh, tympeetä. miten harmi kun ne kuitenkin tulivat. voimia ja halauksia! <3 muista, että olet onnekas kun sinulla on kuitenkin noin säännöllinen kierto, se helpottaa varmasti montaa asiaa eteenpäin.

  t.tyttönen24

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tyttönen24! <3 Olet oikeassa, kutakuinkin säännöllinen kiertoni on hyvä asia. Nyt täytyy vain toivoa, että lapsettomuuden syy olisi helposti löydettävissä sekä hoidettavissa. :)

   Poista