Sivut

tiistai 27. elokuuta 2013

Viimeinen luomukierto lähenee loppuaan

Tämä kierto jää viimeiseksi luomukierroksi, ainakin tällä erää. En tiedä miten kehoni tulee reagoimaan Femareihin, odotan sitä pelonsekaisin tuntein. Aikanaan minulle ei sopinut ehkäisypillerit; ei yhdistelmät eivätkä minipilleritkään. Siksi pelkäänkin hieman Femareiden sivuvaikutuksia. Tämä on kuitenkin maailman tärkein asia, joten koitan suhtautua asiaan tyynesti. 

En tullut kysyneeksi lääkäriltä klinikalla, että soittaako hän verikokeiden tuloksista, kun ne saapuvat, vai saanko kuulla niistä vasta tulevan ultran yhteydessä. Haluaisin niin kovasti saada tulokset mahdollisimman pian. Niistä pienistä veriputkiloista tulisi käydä ilmi, mikäli en ole ovuloinut. Kunpa se olisi niin En uskalla ajatella vielä pidemmälle, vaikka tottakai tiedän, että syy voi olla myös jokin muu tai syytä ei ylipäätään löydy.

Tänään on jo kp 24 eli menkat voivat alkaa aikaisempien kiertojen perusteella vaikka jo ylihuomenna. Toivon, että tämä kierto ei venyisi edellisen kierron tavoin kovin pitkäksi. Oireista sen verran, että mahaani on nippaillut epämääräisesti jo lähes viikon ajan. Nippailut ovat lyhytkestoisia, mutta joinain päivinä niitä on ollut enemmän. Rinnat ovat turvonneet vasta aivan viime päivinä, mikä on edelliskiertojen valossa hieman omituista. Mutta toisaalta en ylläty enää mistään oireista enkä myöskään elättele turhia toiveita. 

En ole ollut oikeastaan lainkaan toiveikas tämän viimeisen luomukierron suhteen. En ole yksinkertaisesti vain jaksanut. Tuntuu, ettei se kuitenkaan ole mahdollista, joten miksi vaivautua. Tämä kierto on ollut ehkä kaikista kierroista huolettomin ja onnellisin. Siihen on vaikuttanut niin monet ihanat asiat, joiden avulla olen saanut pidettyä ajatukseni pääsääntöisesti kaikessa muussa kuin raskautumistoiveissa. Nyt on voimaa kohdata taas uusi kierto ja alkaa jälleen toivoa.

4 kommenttia:

 1. Hei! Nyt täytyy kysyä ihan,että kun epäilit,että kyse olisi ovuloimattomuudestasi,niin onko sinulla ollu ovulaatioita(jollain testeillä testannu ym)? Itsellä täällä ongelmia raskaaksi tulemisessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Olen testannut muutamassa kierrossa liuska-ovulaatiotesteillä enkä ole saanut testeihin selvää ovulaatioplussaa. Lapsettomuustutkimusten ensikäynnillä lääkäri nosti heti mahdollisen ovuloimattomuuden esille ja sitä selvitellään nyt parhaillaan. Kuinka kauan teillä on yritystä takana, jos saa kysyä? Kovasti tsemppiä teille. :)

   Poista
 2. Hei (taas):) ja kiitos vastauksesta. Meillä yritystä 9kk ollu eikä missään vaiheen ole tärpänyt. Jossain varmaan se vika täytyy olla itsellä. Täytyy jatkaa blogisi seurailua ja toivottavasti teillä tulee tärppäämään oma pienokainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli teillä on suunnilleen saman verran yritystä takana kuin meilläkin. Jos asia todella vaivaa, niin suosittelen lämpimästi yksityiselle klinikalle hakeutumista syiden selvittämiseksi. Kiitos tsempeistä ja kaikkea hyvää sekä plussatuulia myös sinne! :)

   Poista