Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Paljon meneillään

Alkuviikko on ollut uskomattoman jännittävä ja täynnä tapahtumia!

Maanantaina minulla oli työhaastattelu. Haastattelu meni hyvin ja työ olisi aivan loistava minulle. Haastattelusta jäi kuitenkin todella epävarma olo. Haastattelija lupasi palata asiaan jo seuraavana päivänä. Vatsaani väänsi koko loppupäivän. Myöhemmin maanantaina menimme miehen kanssa käymään äitini luona. Emme olleet saaneet vielä sormuksia, mutta mies oli yhtäkkiä sitä mieltä, että voisimme kertoa kihlauksestamme jokatapauksessa jo. Niinpä kerroimme äidilleni ja soitin myös isälleni sekä veljelleni. Kerroin myös läheisimmille ystävilleni. Kaikki olivat äärimmäisen onnellisia puolestamme ja suurin osa oli kuulemma arvannut, että kihlautuisimme matkallamme. 

Tiistaina kävimme viemässä miehen näytteen klinikalle. Sieltä luvattiin pikaista yhteydenottoa tuloksiin liittyen. Mies hoiti asian hienosti, vaikka häntä kovin jännittikin. Olen ylpeä hänestä. Iltapäivällä saimme sormuksemme. Ne ovat upeat! Sitten lähdimme ajelemaan miehen kotipaikkakunnalle, tarkoituksenamme olla mökillä muutama päivä. Perillä ajatuksenamme oli odottaa, että miehen vanhemmat huomaavat sormukset sormissamme. Mies ei kuitenkaan malttanut odottaa, vaan läväytti asian vanhemmilleen samantien. Miehen vanhemmat olivat hieman hämmästyneitä, mutta iloisia uutisestamme. Koko päivän odotin soittoa hakemastani paikasta, mutta juuri ennen neljää tuli viesti, että päätöksenteko venyy seuraavalle päivälle. Olin hermoillut asiasta koko päivän ja joutuisin odottamaan vielä toisen mokoman!

Tänään aamulla miehen puhelin soi juuri, kun olimme heränneet. Lääkäri soitti klinikalta siemennestenäytteen tuloksia. Mies kuunteli tuloksia unenpöpperöisenä. En kuullut lääkärin ääntä puhelimen läpi. Aivan kaikesta lääkärin sanomasta mies ei saanut kiinni, mutta pääkohdista kylläkin. Siittiöiden määrä on hyvä, samoin liikkuvuus. Ainoastaan näytteen määrä oli pieni. Mies myönsi näytteen antamisen olleen hieman haastavaa ja se on luultavasti vaikuttanut määrään. Lääkäri puhui jotain jatkoselvittelyn tarpeesta siinä vaiheessa, jos määrä vaikuttaa olevan jatkuvasti pieni. Emme ole kuitenkaan itse sellaista aiemmin havainneet, joten eiköhän syynä ole epänormaali tilanne näytettä antaessa. Olemme helpottuneita. Ainakaan miehessä ei ole mitään havaittavaa vikaa.

Puolen päivän aikaan minun puhelimeni soi. Sain hakemani paikan! Työ alkaa syyskuun alussa. Meinasin pakahtua ilosta. Innoissani kuuntelin tulevaa esimiestäni ja sovimme ensi viikolle alkuperehdytyksen. En malta oottaa uuden työn alkamista! Se on täysin erilaista kuin kesällä tekemäni työ ja saan laittaa itseni täysillä likoon.

Tällä hetkellä olen onnellinen. Tuntuu, että kaikki loksahtaa pikkuhiljaa paikoilleen. Olen saanut kaikista näistä ihanista asioista toivoa myös raskautumiseen. Juuri nyt tuntuu siltä, ettei olisi maailmanloppu, vaikka joutuisimmekin vielä odottamaan jonkin aikaa. Niinkuin varmasti joudummekin. Nyt aion vain nauttia kihlatustani ja odottaa innolla uuden työni alkamista.

12 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnittelut työpaikasta! :) Kuulostaa todella kivalta, että olet noin innoissasi ja onnellinen. Jos saan kysyä, niin kuinka pitkä työpesti on, määräaikainen vai vakituinen?

  -Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ditchlilly! On ihanaa olla innoissaan ja onnellinen. :) Tähän yritysaikaan on mahtunut niin paljon negatiivisiakin tunteita.

   Toki saa kysyä! Työ on määräaikainen, vain vuoden loppuun saakka, mutta mikäli ensi vuoden rahoitus antaa myöten, niin työ jatkuu. Olen tästä pienestäkin pätkästä iloinen. :)

   Poista
 2. Olen kovin onnellinen teidän puolesta näistä kaikista hyvistä uutisista! Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tyttöankka! <3 On ihanaa, että tapahtuu hyviä asioita. Muistan taas, että elämässä on paljon sellaista, josta olla kiitollinen ja onnellinen. Vaikka oma pikkuisemme vielä puuttuukin.

   Poista
 3. Oo vau! Työpaikkakin vielä! Onnea! Toivottavasti tämä positiivinen vire kantaa muutakin hedelmää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ee! :) Uskaltaakohan sitä enää hetkeen mitään onnistumisia edes toivoa? Kunpa tämä positiivinen vire tosiaan vaikuttaisi vielä siihen kaikista toivotuimpaankin!

   Poista
 4. Hienoja uutisia! Onnea työstä ja etenkin kihlautumisesta! :) Minkälaiset sormukset hankitte? :)

  Toivon teille kovasti plussatuulia! Jännää, että tämän sinun blogin kautta olen niin kovasti myötäelänyt teidän vauvahaaveissa, vaikka itsellä ei niinkään kova vauvakuume olekaan. Olette olleet ajatuksissani monta kertaa. On tämä blogien maailma jännä! :)
  Toivon teille kaikkea hyvää ja jaksamista sekä voimia yrittämiseen. Tuntuu, että teidän parisuhde kestää tämän yrityksen aiheuttaman stressin ja pahan olon ja se on todella hienoa! <3

  :S:

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi, onnitteluista ja kauniista sanoistasi. <3 Ne merkitsevät minulle paljon! Mukava kuulla, että olet lukenut blogiani ja toivonut meille parasta. :)

  Sormuksemme ovat valkokultaiset. Minun sormuksessani on rivi pieniä timantteja etupuolella ja miehen sormus on ihan vain sileä. :)

  Kiitos tsempeistäsi! On ihanaa saada näin aidosti positiivisia kommentteja. Tulee hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 6. Tommonen jos mikä tuo piristystä elämään! Onnea siis uudesta työpaikasta!<3 olisi kiva joskus tarkemmin tietää, mitä teet ammatiksesi ja miksei uudesta työstäkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! <3 Piristää kyllä todella, tuntuu että vaihteeksi jokin menee ainakin nappiin. Olisi kiva kertoa työstäni lisää, mutta ammattini on ehkä hieman erikoinen, joten en tässä vaiheessa vielä viitsi siitä ainakaan tänne blogiin kirjoittaa. Haluan pysyä anonyyminä siihen asti, kunnes oma pikkuisemme on turvallisesti tulossa tähän maailmaan. Olen ajatellut jatkaa blogia sen jälkeen mahdollisesti omalla nimelläni. :) Mukava kuulla, että olet kiinnostunut myös työstäni. :)

   Poista
 7. Onpa hienoja asioita elämässäsi sattunut viime aikoina. Mahtavaa, että sait sen työpaikan! Taisit todella tehdä vaikutuksen haastattelussa. :)Paljon onnea!

  Tosi hyvä uutinen myös tuo, että miehen kohdalla kaikki vaikuttaa olevan ok lisääntymistä ajatellen.

  Jospa tosiaan tämä hyvien uutisten sarja jatkuisi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! <3 Tuntuu kyllä uskomattoman hyvältä nämä iloiset asiat. Jospa tämä vire voisi tosiaan jatkua ja tuoda meille ja ehdottomasti myös teille ne onnellisimmat uutiset. :)

   Olen helpottunut siitä, ettei miehessä ainakaan näillä näkymin ole mitään vikaa. Nyt voimme keskittyä minun tutkimiseeni. Toiveikkaasti suhtaudun ainakin vielä siihen, että jokin syy löytyisi. :)

   Poista