Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013

28

Nyt mennään jo hurjissa päivissä! Olen aivan vainoharhainen. Käyn vessassa tunnin välein tarkistamassa tilanteen. 

Eilen etova olo tuli ja meni pitkin päivää. Illalla alavatsalla tuntui hetken aikaa voimakasta vihlontaa. Jos aiemmat merkit pitävät nytkin paikkansa, niin nuo kivut enteilevät kuukautisia. Vielä on kuitenkin pieni toivonkipinä tallella.

Ensimmäinen työviikkoni on mennyt vauhdilla! Olen oppinut paljon enkä ole enää yhtä pihalla kuin ensimmäisinä päivinä. Työ on niin vaihtelevaa ja mielenkiintoista! Ikinä ei ole kahta samanlaista päivää peräkkäin. Odotan innolla viikonloppua. Ensimmäistä kertaa aikuisiällä olen töissä vain virka-aikaan ja viikonloput on vapaat. Meillä on miehen kanssa mukavia suunnitelmia, piknikiä meren rannassa ja aurinkoa.

Nyt koitan pitää pään kylmänä ja olla panikoimatta töissä. Sormet ristissä, ettei vieläkään näkyisi punaista.

16 kommenttia:

 1. Täällä jännitän mukana ja toivon <3

  VastaaPoista
 2. Oi kun jännittävää!! Pidän peukkuja! Milloin aiot testata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MJ peukuista! :) Jos maltan, niin testaan aikasintaan sunnuntaina. Jos tässä niin kauan ylipäätään säästytään menkoilta.

   Poista
 3. Olisi IHANAA jos nyt olisikin tärpännyt! Kovasti toivon teille vauvauutisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olisikin! <3 Kiitos ihanasta kommentista, tuli hyvä mieli. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! <3 Mulla on jo maha sekasin jännäämisestä. :)

   Poista
 5. Pidän peukkuja sulle! :) Täällä tuhruaminen lisääntyi vähitellen ja tänään sitten alkoi yhtäkkiä runsas vuoto, että oletan että nyt mennään yrityskierron nro 9 puolella. Harmi, mutta toivottavasti sulla olisi pian parempia uutisia.

  - Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Voi harmi, kurja juttu... Uutta yritystä vaan kehiin! Onneksi kierrot tuntuvat menevän kuitenkin suht nopeasti. Pian teilläkin on taas mahdollisuus saada ihania uutisia. :)

   Poista
 6. Täällä jännitetään myös kovasti, ja pidetään peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti sinulla tärppää nyt! :) minä myös jännitän alkaako kuukautiset. Tänään olisi 3 pv myöhässä kuukautiset, jos menisin normaalin kp27 mukaan. Nyt on kp 30 ja ei,vielä näy. Tosin viimme kierrossa oli myös 3pv myöhässä,mutta alkoivat heti aamusta. Testiä en minäkään uskalla tehdä,kun niin monta pettymystä olenjo joutunut kokemaan,että odottelen mieluudti rauhassa miten viikonloppuna käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Laura R! :) Tämä on ihan hullua, olen iloinen jokaisesta tunnista ilman menkkoja. Kunpa sinullakin tuo 3 päivää viittaisi tällä kertaa raskauteen. Minulla on peukut pystyssä sinulle! Saataisiinpa kumpikin ihania plussauutisia. :)

   Poista
 8. Jospa sullakin nyt tärppäisi :) Itse plussasin pari viikkoa sitten ja joka toinen päivä ennen sitä tuli sellaisia menkkajomotuksia että oksat pois! Jomotusten aikana ajattelin, että nyt ne alkaa, mut sitten jomotukset hävisi. Ikinä ei sitten menkat alkanutaan, noi kipuilut jatkuu, mutta ovat ilmeisesti kohdun kasvukipuja tms.. :)

  Peukut pystyssä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onneksi olkoon C.! En tiennytkään onnellisista uutisistasi, ihana kuulla. :) Ja kiitos tsempeistä! Jospa minunkaan menkkani eivät alkaisi jomotuksista huolimatta...

   Poista