Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

Jännäilyä

Tissioireet ovat vihdoin alkaneet! Eilen illalla eli kp 19 nännit tuntuivat aralta. Tänään aamulla rinnat olivat myös jonkin verran turvonneet. Tämä eroaa muutamasta edelliskierrosta siinä mielessä, että aiemmin oireet ovat alkaneet jo kp 14 tienoilla. En vielä kuitenkaan innostu liiemmin. Toki pientä jännitystä on jo ilmassa, tänään on kuitenkin jo kp 20.

Onneksi minulla on muutakin jännitettävää. Huomenna on valmistujaisjuhlani, joita odotan jo kovasti. On ihanaa juhlia yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Vihoin kova uurastus palkitaan ja saan tutkintotodistuksen käteen. 

Kotona minua odottaa kaksi pakettia, niidenkin sisältö jännittää. Toinen on mieheltä ja toinen hänen vanhemmiltaan. En osannut odottaa valmistujaislahjoja, ajattelin että ne kuuluvat vain ylioppilasjuhliin tai vastaaviin. Mukava yllätys siis. 

Ostin juhlia varten uuden mekon, laukun ja kengät. Ihanaa laittautua kunnolla pitkästä aikaan. Olen viime päivät pystynyt hyvin noudattamaan itselleni yleensä vierasta "päivä kerrallaan" ajattelutapaa. Olen ollut töiden takia niin puhki, että voimani eivät ole muuhun riittäneet. Tälläkin hetkellä tsemppaan itseäni jaksamaan tämänpäiväisen 12 tunnin työvuoron ja sen jälkeen keskityn huomenna juhliini. Pianhan on jo ihan huomaamatta loppukierto, kätevää!

10 kommenttia:

  1. Onpas sulla pitkä työpäivä edessä. Onneksi sen jälkeen pääset sitten juhlimaan valmistumistasi! Lämpimät onnittelut vielä sen johdosta. :)

    Kiva kuulla, että loppukierto on tullut ihan huomaamatta. Toivottaavasti viimeisetkin päivät menevät yhtä nopeasti, vaikka jännitystä alkaakin olla ilmassa.

    Toivon niin kovasti, että saataisiin molemmat ihania uutisia ihan kohta. <3 Paljon tsemppiä sinnekin loppukiertoon! Ja halauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on täällä taas melkoista hässäkkää, mutta jostain ne voimat silti työntekoon löytyy. Ja kiitos onnitteluista. :)

      Ihan mukava joskus näinkin päin, että loppukierto pääsee yllättämään. Alkaahan tässä tosiaan olla jo jännitystä ilmassa!

      Voi että miten paljon minäkin toivon plussauutisia meille kummallekin! Olisi mahtavaa edetä samassa tahdissa. :) Kovasti tsemppiä sinnekin ja kiitos halauksista, minäkin lähetän sinulle haleja takaisin. <3

      Poista
  2. Olis kivaa saada jotain kuvaa teikäläisestä :). Ellet sitten pidä anonyyminä tätä blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi mukava laittaa kuvia, mutta pidän blogia toistaiseksi vielä nimettömänä. :) Jos ja kun sitten joskus oma pikkuisemme ilmoittaa tulostaan, niin varmasti siirryn uuteen blogiin omissa nimissäni. :)

      Poista
  3. Täällä on menossa yk 8 kp 26. Olen ehkä vähän kateellinen tuosta, että sinun kierto on mennyt kuin "huomaamatta" kohti loppua. Minulla kun on ehkä liikaakin aikaa analysoida jokaista kramppia ja tuntemusta, heh.

    Onnittelut valmistumisesi johdosta, vietähän oikein mukavat juhlat! :)

    - Ditchlilly

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kuulumisiasi Ditchlilly. :) Minkäs mittaiset kierrot sinulla tavallisesti on, että joko siellä mennään aivan viimeisissä päivissä? Itsellänikin on jokunen kierto matelemalla madellut, mutta tämä vauhdikkuus on kyllä enemmän mieleeni. Koita sinäkin keksiä jotain mukavaa tekemistä, niin aika menee nopeammin. :)

      Kiitos onnitteluista! Varmasti nautin huomisista juhlista todella. :)

      Poista
    2. Yleensä kiertoni on ollut päivälleen 28 päivää, joten odottelen että menkat voivat alkaa viikonloppuna. Toki toivon, etteivät ne alkaisi! Vaikka kaikki vähänkin "oireeksi" tulkittavat jutut ovat nyt kadonneet. Ellei lasketa sitä, että nukuin tänään 3 tunnin päiväunet. Selvästihän se on raskausoire, eikä tietenkään esimerkiksi seurausta raskaasta työviikosta ja univajeesta... ;)

      -Ditchlilly

      Poista
    3. Voi kunpa menkkasi pysyisivät poissa! Odotan hyviä uutisia suunnaltasi. :) Itse aina mietin, että mistä niitä oikeita raskausoireita voi edes tunnistaa, sillä kiertoon tuntuu kuuluvan muulloinkin niin paljon raskauteen viittaavia oireita. Toivotaan todella, että tällä kertaa väsymys viittaa kohdallasi siihen toivotuimpaan. :)

      Poista
  4. Mukavia yllätyksiä tuollaiset lahjat! :)

    VastaaPoista