Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Epäonnistunut ovistestailu

Sain testailtua ovulaatiota tässä kierrossa vain kahtena päivänä, joten se oli yhtä tyhjän kanssa. Ensiksi en ehtinyt testaamaan ilta- ja yövuorojen takia ja sitten lähdimme vielä perjantai-iltana spontaanille yhden yön reissulle miehen kotipaikkakunnalle. Työvuoroni ajoittuivat testaamisen kannalta hankalasti. Nukuin aamuisin pitkään ja treenasin heti herättyäni eikä testiä kannattanut tehdä juotuani juuri suuria määriä vettä. Töihinkään en voinut testejä kiikuttaa. Perjantaina oli kp 14 ja arvelin mahdollisen ovulaation ehkä jo menneen. Siispä en ottanut testejä reissuunkaan mukaan.

Toisaalta hieman harmittaa, että testailu ei onnistunut tässä kierrossa, mutta omalla tavallaan se on ihan vapauttavaakin. En tiedä olenko ovuloinut tai jos olen, niin milloin. Pistin merkille, että mahaani nipisteli voimakkaasti oikealta puolelta alhaalta keskiviikkona eli kp 12. Samanlaisia nipistelyjä tuntui jonkin verran myös eilen ja tänään. Tänään minulle iski kamala päänsärky iltapäivällä töissä. Päänsärky oli samantapainen, josta kärsin yleensä kuukautisten ensimmäisinä päivinä. Petipuuhia on harrastettu tavallisen tasaiseen tahtiin, vähintään joka toinen päivä, joten siitä ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni. Nyt sitten vain odotellaan. Tänään on kp 16.

Tulevista viikoista on tulossa kiireisiä ja työntäyteisiä. Se on hyvä, sillä ainakaan minulle ei jää turhan paljoa ylimääräistä aikaa jännittää tai kytätä jokaista nippaisua tai muljahdusta. Ensi viikko on viimeinen viikkoni sijaisena lastensuojeluasiakkaiden parissa ja seuraavalla viikolla aloitan kesätyöni. Tulevan viikon perjantaina on myös valmistujaisjuhlani. On siis paljon mukavia ja jännittäviä asioita luvassa!


4 kommenttia:

  1. En tiedä oletko kokenut saman kuin minä, mutta minusta tuntuu että kesällä on jotenkin huolettomampi olo. En jaksa huolehtia ovistestien tekemisestä tai siitä mikä kiertopäivä on menossa. Tekee mieli vain nauttia auringosta ja elämästä :)

    Onnittelut myös valmistumisen johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että kesän tulo on vaikuttanut minuun juurikin samalla tavalla kuin sinuun! Minä haluan myös vain nauttia kesästä, miehestä ja kaikesta ihanasta. En ota nyt turhia paineita ovistesteistä tai muista, ihanaa ettet sinäkään!

      Ja kiitos onnitteluista. :) Kovasti tsemppiä sinulle!

      Poista
  2. Tärkeintä, että petipuuhat on hoidettu hyvin ja eiköhän se ovulaatiokin noista oireista päätellen ole tapahtunut. :) Nyt vain jännittämään! Hyvä, että sulla on paljon ohjelmaa loppukierrolle. Mulla taitaa olla vähän liian vähän ja tuntuu, että aika matelee.

    Kesäisiä päiviä Nupulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä Helmi! Nyt vain täytyy pysyä positiivisena loppukierron ajan eikä antaa millekään epävarmuudelle tilaa. :) Sinunkin pitää keksiä itsellesi paljon puuhaa, kaikkea mukavan kesäistä, niin aika menee nopeammin.

      Ihania kesäpäivä sinullekin Helmi! :) Olet ajatuksissani ja pidän peukkuja. <3

      Poista