Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Toinen inseminaatio

Eilen illalla tunsin selviä ovulaatiokipuja ja myös limoja oli havaittavissa. Harmittelin miehelle ajoituksen menneen tällä kertaa ehkä pieleen. Tosi voimakkaasti oli sellainen tunne tähän aamuun ja lääkärikäyntiin saakka.

Ultrassa lääkäri totesi ovulaation jo tapahtuneen. Minä koitin pysyä rauhallisena turhautumistani nieleskellen. Lääkärin mukaan silti on ihan yhtä hyvät mahdollisuudet onnistua. Ovulaatiohan on voinut tapahtua vaikka vasta muutama tunti sitten. Ja munasolu kuulemma odottaa kyllä. Minulla on silti todella pettynyt olo, ei tämä mennyt niin kuin piti.

Jotain positiivistakin: miehen siittiöt olivat jälleen aivan huippuluokkaa. 68 miljoonaa, joista liikkuvia 90 %. Kuulostaa hyvältä. Lääkäri lohdutti minua jälleen sillä, että olen nuori eikä ole löytynyt mitään syytä, miksi emme onnistuisi. Lääkäri ymmärsi hyvin turhautumiseni ja päivitteli itsekin näiden asioiden kummallisuutta. 

Nyt on pakko koittaa jotenkin pitää pää kasassa. En jaksa olla ahdistunut enkä pelokas. Tämän viikon missioni on voida hyvin.

14 kommenttia:

 1. Hitto, sun miehellähän on oikeaa superspermaa! Voimia ja rauhallista mieltä siihen suuntaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa tuo supersperma toisi meille onnen! Kiitos Keiju, voimat tulevat tarpeeseen. <3

   Poista
 2. Olen miettinyt tässä, että onko teillä silti normaalisti ihan peittojen peuhutusta vai vain tuolla klinikalla niitä siittiöitä suihkaistaan kohdun sisään?

  Omen vähän pihalla näistä ja kiinnostaisi enemmän tietää näistä jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä myös ihan normaalisti petipuuhia. :) Toki juuri ennen inseminaatiota pidättäydyttiin suositeltava minimiaika eli n. 2 vrk, mutta muuten heiluttelemme peittoja omien halujemme mukaan, muutenkin kuin vain tärpin toivossa. :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä missiolta, laitat siihen nyt vaan kaiken energian, niin ei jää yli murehtimiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Keksi, aion todella nyt keskittyä hyvinvointiin. :)

   Poista
 4. Nää ajoitukset on aina semmosia, eträ ne jää loppujen lopuks silti aina arvailujen varaan...mistä tietää vaikka juuri nyt teitä onnistaisi. Tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olet aivan oikeassa. On tämä hämärää hommaa. Joskushan se on myös pakko onnistaa! Kiitos tsempeistä, sitä samaa myös sinulle. <3

   Poista
 5. Se on varmasti hyvä, että nyt näin päin jos viime kerralla oli puhkeamatta. Minulle lääkäri sanoi samassa tilanteessa, että samalla saatiin se tieto, että rakkula tosiaan puhkeaa ja ovulaatio tapahtuu eikä vain luhistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta kantilta en asiaa olekaan osannut ajatella, kiitos Soilikki. Kunpa ajoitus olisi tosiaan tällä kertaa ollut parempi. :)

   Poista
 6. Pidän peukkuja! Voimahaleja ja plussatuulia toivon!

  :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Voimahalit tulevat tarpeeseen ja plussatuulia tarvitaan ehdottomasti. :)

   Poista
 7. Ei näistä koskaan tiedä, hyvin voi onnistua tälläkin ajoituksella! :) Munasolu varmaankin eleli vielä noihin aikoihin ja odotti kiltisti siittiöitä. :) Paljon tsemppiä, toivon kovasti teidän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet Helmi, eihän näistä voi tietää. Kunpa ajoitus olisi ollut hyvä. Kiitos tsempeistä, ihanaa että jaksat toivoa puolestamme! :)

   Poista