Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Malttamaton

En tiedä miten malttaisin odottaa enää hetkeäkään, olen aivan tulisilla hiilillä. Haluan jo tietää, että olemmeko maailman onnekkaimpia ja onko ensimmäinen inssimme onnistunut. Olen pohtinut pääni puhki näitä kaikkia oireita ja tuntemuksiani analysoidessani. Kaikki voivat viitata joko siihen ihanimpaan tai sitten kamalimpaan. 

Eilen oli tuntemuksia vaikka muille jakaa. Päätä särki, väsytti pökerryttävästi, jatkuva pissahätä, jatkuva paineen tunne alavatsalla, epämääräistä nippailua ja vihlontaa pitkin päivää sekä istuessa että kävellessä, vihlaisuja alavatsalla yskäistäessä, vatsan ja rintojen turvotusta, jatkuva näläntunne sekä yleisesti todella epämääräinen olo. 

Mutta voivatko nämä kaikki johtua vain Lutinuksesta? Olen tietysti koittanut googlettaa, mutten ole löytänyt oikein mitään vedenpitäviä faktoja. Aiemmin olen kyllä lukenut, että keltarauhashormoni voi aiheuttaa vaikka minkälaisia oireita, joten hieman hankalaa on koittaa uskoa parasta. 

Olen myös pähkäillyt, että josko testaisin lääkärin kehoituksesta huolimatta jo aikaisemmin kuin vasta ensi torstaina. Sillä edellytyksellä tosin, että menkat eivät tässä nyt joku päivä yllätä. Torstaihin tuntuu olevan vain niin liian pitkä aika. Toisaalta onhan aika nytkin mennyt nopeasti, tänään on jo pp11. Edelleen päivä kerrallaan.

7 kommenttia:

 1. Tottakai voit testata jo ennen torstaita jos se omaa mieltäsi rauhoittaisi, eihän siinä häviä kuin yhden testin hinnan. Odottaminen ja oireiden kyttäily stressaa varmasti! Tsemppiä että saisitte iloisia uutisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän minä sitten testasin, odottelu kävi mahdottomaksi. Kiitos Eva tsempeistäsi! :)

   Poista
 2. Täällä jännäillään sun puolesta! Täytyy myöntää että minä kyllä sortuisin testaamaan jo paljon aikaisemmin kun on "lupa" :D Tsemppiä piinailuun!

  http://alltheexpectations.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs.Ö! :) Onhan tuo suositeltu 16 vuorokautta aika pitkä aika odottaa, ennen kuin testaa.

   Poista
 3. Olet ihan varmasti raskaana! Uskon niin todella, että olette onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nani, kunpa olisit ollut oikeassa! Toivottavasti uskot tässäkin kierrossa meidän onnistuvan. :)

   Poista
  2. Uskon todella, että pian onnistutte ja pitkä odotuksenne päättyy :)

   Poista