Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tämä taisi olla sitten tässä

Aamulla tuli paperiin pyyhkiessä taas jotakin epämääräistä hieman veristä sotkua, päivällä jo kunnolla kirkasta verta. Mahaan koskee, mutta ei varsinaisesti menkkamaisella tavalla. Turvottaa ja on epämääräinen olo. En tiedä liittyykö tämä menkkoihin vai ovatko alaselän lihakset vain jumissa salitreenin jäljiltä, mutta joka tapauksessa myös alaselkää juilii kovasti. 

Nyt illalla veri on ollut hyvin vähäistä. Vaikka tällainen epämääräinen tiputtelu tai muu ei ole minulle aiemmista kierroista tuttua, niin eiköhän tämä kuitenkin tarkoita vain ja ainoastaan sitä ikävintä. Kunnon menkkoja odotellessa. Harmittaa.

4 kommenttia:

  1. Minulla oli aukiolotutkimuksen jälkeen omituiset menkat ja alkoivat aikaisemmin kuin yleensä. Seuraavasta kierrosta onnistuimme, 1,5 vuoden odottelun jälkeen :) Voimia Nuppu! T. R rv22+6

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan kannustavasta kommentistasi! Tuli hyvä mieli. :) Lohduttavaa kuulla, että jonkun muunkin menkat ovat olleet aukiolotutkimuksen jälkeen omituiset. Ja mikä ihaninta, teillä tärppäsi pian tutkimuksen jälkeen. Oikein paljon onnea ja ihanaa raskausaikaa sinulle. :)

      Poista