Sivut

maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulunaikaa

Ankeasta ja varsin syksyisestä säästä huolimatta joulu tosiaankin on täällä jo aivan pian! Tulin tänään jo äitini hoiviin, mies lähti ajelemaan kotipaikkakunnalleen. Vietämme jouluaaton erillämme, molemmat omien perheidemme parissa. Se on harmillista, mutta ainoa järkevä ratkaisu tälle joululle.

Vaihdoimme miehen kanssa lahjat jo tänä aamuna ja herkistelimme jo valmiiksi lyhyttä erossaoloamme. Matkustan joulupäivän iltana junalla perässä miehen kotipaikalle, jossa vietämme muutaman päivän miehen vanhempien luona.

Selvisin järkyttävistä kuukautisista ja nyt katse on jo niiltä osin tulevassa. Tämä on luultavasti tällä erää viimeinen luomukiertoni, seuraavassa on jo inseminaation aika. Siihen liittyvistä ajatuksista myöhemmin lisää, nyt aion nauttia joulusta perheeni kanssa ja keskittyä tähän hetkeen. Pienenä häivähdyksenä mielessäni käy ajoittain toiveikas ajatus siitä, että tämä voisi olla viimeinen joulumme kahdestaan. Jospa ensi jouluna olisimme maailman onnellisimpia.

Ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa teille rakkaat lukijat. <3

8 kommenttia:

 1. Hyvää joulua! Toivotaan että hoidot tuottavat tulosta ja ensi jouluna teitä olisi jo kolme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Winnie, kunpa meitä tosiaan olisi ensi jouluna kolme. Vaikka sitten vielä masussa, mutta kuitenkin. <3

   Poista
 2. Hei Nuppu! Miten teidän joulu meni? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tyttöankka! <3 Joulu meni oikein mukavasti ja rennosti, joskin melko nopeasti. Sinun postauksestasi päätellen teidän joulunne meni ihanasti ja pikkuinenkin pysyttelee edelleen masussa. :)

   Poista