Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Harvinaisen kamalat menkat

Kuten otsikkokin jo kertoo, menkat ovat tällä kertaa todella inhottavat ja myös omituiset. Ensinäkin kierto jäi pitkästä aikaan vain 25 päivän mittaiseksi ja kummallinen tiputtelu alkoi jo muutamaa päivää aiemmin. Epätavallista minulle, mutta yleisesti toki normaalia.

Ällövaroitus: älä lue eteenpäin, jos et halua tietää kaikkia yksityiskohtia. Mutta siis, torstai aamuna kuukautiset alkoivat kunnolla. Torstaina vuoto oli hillittyä, kuten minulla on tavallisestikin aina. Eilisestä lähtien olen kuitenkin vuotanut tavattoman paljon, todella häiritsevän paljon. Olo on sen vuoksi erittäin epämukava. Mitään suurempia hyytymiä en ole havainnut. Kovia kipuja ei ole ollut, torstaina ja eilen toki jonkin verran alavatsakipuja, muttei mitään tavallisesta poikkeavaa. Poikkeuksellisen runsas vuoto silti vähän mietityttää. Kaipa tämä voi jotenkin liittyä aukiolotutkimukseen, en keksi oikein muutakaan selitystä.

Eiliset pikkujoulut olivat mahtavat. Meillä oli hauskaa tyttöporukalla. Juuri sellaista kaipasinkin. Menimme tanssimaan ja jaksoimme aamun pikkutunneille asti. Nyt aamupäivän levättyä voi jatkaa jouluvalmisteluja. Vielä olisi muutama itse tehty joululahja viimeistelemättä ja täytyisi kehitellä jotain ihanaa leivottavaa joulupöytään. Onneksi on jouluvalmisteluja ja muuta puuhaa, niin pysyy ajatukset sopivassa määrin poissa siitä ikävästä tosiasiasta, että jo 16:sta yrityskierto lähti käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti