Sivut

torstai 29. toukokuuta 2014

Lomatunnelmissa

Palasimme myöhään eilen illalla kotiin. Oli mitä mainioin minireissu ja loppuviikko onneksi vielä lomailua kotosalla. Säät eivät reissussa oikein suosineet, kuten eivät ilmeisesti täällä kotimaassakaan, mutta emme antaneet sen vaikuttaa liikaa. Nautimme yhteisestä ajasta ja rennosta ilmapiiristä. Söimme hyvin, nautimme hieman viiniä sekä virvokkeita, kiertelimme ympäriinsä ja shoppailimme. En ole varsinaisesti mikään shoppailuhullu, mutta ulkomailla käydessäni kyllä innostun. Euroopasta löytyy kaikkea niin ihanaa ja erilaista. Jopa mies innostui vaatekaupoilla, joten minäkin sain vingutella korttia huoletta hyvällä omalla tunnolla. Olen erityisen tykästynyt maksimekkoihin ja -hameisiin ja niitä tarttuikin mukaan useampi, ihanissa väreissä ja kuoseissa. Lämpimiä kesäpäiviä odotellessa.

Reissukuulumisista kiertokuulumisiin: sunnuntain tiputteluvuoto muuttui maanantaina ihan kunnon vuodoksi. Kierto jäi vain 25 päivän mittaiseksi. Onhan sekin toki parempi kuin edellinen 22 päivää, mutta lyhyehkö kierto harmittaa silti. Sen suurempaa romahdusta ei tällä kertaa tullut, reissussa ollessa ei ollut aikaa murehtia. Ja nyt kotiin tultua pahin alkaa olla jo ohi, pian menkatkin loppuvat ja voi suunnata katseen taas eteenpäin. 

En odota tältä kesältä ihmeitä. Jos vain osaisin nauttia elämästä ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. Se riittäisi minulle. Olemme päättäneet jo aiemmin keväällä, että syksyllä palaamme klinikalle ja mietimme jatkoa. Se tuntuu helpottavalta, minulla on lupa ottaa rennosti ja meillä on lupa nauttia kesästä ja toisistamme.2 kommenttia:

  1. Sulla tosi samat aatokset ku mullaki! Pakko vaan nauttia kesästä ja puolisosta, ku ei odota kesältä mitää plussia raskaustestiin. Toisaalta huojentava ajatus, että voi ottaa hermolomaa näihin vauvakuvioihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että jollain muullakin on sama missio kuin minulla. :) Minun täytyy ensin saada vain nämä asiat jotenkin jäsenneltyä päässäni, että pystyn aidosti nauttimaan kaikesta ihanasta elämässäni. Tsemppiä sinulle!

      Poista