Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Taas tämä venyy

Kierto nimittäin. Kp 30 eikä menkkoja vieläkään näy. Maha on ollut kipeä jo kolmatta päivää. Menkkakipuja, jostain syystä näköjään jo monta päivää ennen vuodon alkamista. Rinnat eivät ole juuri lainkaan arat, hieman turvonneet kylläkin. Kipujen lisäksi vatsaa turvottaa ja tuntuu monenlaisia muljahduksia ja nippailuja.

Turhauttavaa. Miksei kierto voinut pysyä normaalimmissa lukemissa? Pienen pieni toivonkipinä herää väkisinkin. Ja sitten tiputaan taas korkealta ja lujaa.

4 kommenttia:

  1. Etkö usko että olisi voinut tärpätä? Kyllähän nuo menkkamaiset tuntemukset on yleisiä myös silloin jos onkin raskaus alkanut. Täällä ainakin pidetään sulle peukut pystyssä ettei ne menkat alkaiskaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä hetken aikaa uskoin, että olisi voinutkin tärpätä. Kivut olivat kuitenkin useampana päivänä niin kovia ja täysin menkkamaisia, ettei toivolle jäänyt oikein sijaa. Kiitos kuitenkin tsempeistä, niitä tarvitaan taas tähän uuteen kiertoon. :)

      Poista
  2. Täällä täysin sama tilanne, kp 30 ja menkkoja ei kuulu. Oviksen luulin bonganneeni joskus kp 14. Usko onnistumiseen heikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän miltä sinusta tuntuu. Odottaminen on turhauttavaa eikä uskoakaan tahdo oikein loppukierrosta enää löytyä. Koita silti pysyä optimistisena, kyllä teidänkin aikanne vielä tulee! Toivotan kovasti tsemppiä ja lähden seurailemaan matkaanne. :)

      Poista