Sivut

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mummokuumetta

Kävin eilen äitini luona ja piipahdimme kaupoilla. Äitini hypisteli askartelukaupassa kaikkia pienille lapsille tarkoitettuja askartelutarvikkeita ja huokaili ihastuneena, miten hän aikoo ostaa niitä tuleville lapsenlapsilleen. Toppuuttelin äitiä kuitenkin vielä, kun hän ehdotti, että voisi ostaa tarvikkeita jo valmiiksi. Nauroimme äidin kanssa hänen hössöttämiselleen.

Äiti on kutonut valmiiksi maailman suloisimmat valkoiset, pinkit ja turkoosit vauvan villa-asusteet. Myssy, kaulaliina ja töppöset. Minä puolestani hypistelen ja ihailen niitä välillä. Äitini mummokuume on liikuttavaa, ei lainkaan ahdistavaa. Äitini tietää tilanteemme ja juttelemme siitä toisinaan. Äiti on kannustava, ei tunkeileva. 

Olen kertonut äidille tutkimuksiin hakeutumisesta ja hän tukee päätöstämme. Eilen äiti kysyi varovaisesti, että onko minulla mitään toiveita tämän kierron suhteen. Vastasin odottavani lääkärikäyntiä niin kovasti, etten ole osannut tässä kierrossa mitään oikein toivoa. 

Tuntuu hyvältä tietää, että äitini odottaa onnellisia uutisia meidän jälkeemme toisiksi innokkaimpana. Perheessämme on ollut paljon vaikeita asioita ja vastoinkäymisiä. Haluaisin niin suoda myös äidilleni pikkuisemme ja mummona olemisen riemun. 

6 kommenttia:

  1. ihana äiti sulla <3

    t: Julia

    VastaaPoista
  2. Voi miten herttaista! ;) meilläkin kovasti odotetaan ekaa lapsenlasta.
    minua kovin pelottaa tämä oma tilanne, oon kärsiny paljon vuodoista. maanantaina on varhaisultra, jossa selviää mikä on tilanne. En ole kertonut tästä vielä läheisilleni (ainoastaan parhaalle ystävälle, joka on tiennyt myös yrittämisestä), jotenkin sitten jos meneekin/on mennyt heti alussa kesken niin on niin harmittavaa että kaikki kerkeää ensin iloita "turhaan". outoja fiiliksiä... oikein sellaista tunteiden vuoristorataa. Mutta jos kaikki olisikin hyvin ultrassa, niin sitten on kyllä pakko kertoa läheisimmille, en kestä enää salailla.
    Tsemppiä paljon Nuppu ja aurinkoista loppukesää! :) kiva lukea kuulumisiasi. Toivotaan pian vieläkin parempia uutisia! <3

    t. tyttönen 24

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla sinusta tyttönen24! Uskon, että vuodot huolestuttavat kovasti. Kunpa ne olisivat kuitenkin normaalin rajoissa ja pikkuisellanne olisi kaikki hyvin. Pidän teille hirmuisesti peukkuja. :)

    Uskon, että läheisille kertominen on ristiriitaista. Toisaalta haluaisi kertoa heti, mutta toisaalta on hyvä odottaa tietyn rajan yli. Onneksi maanantai tulee nopeasti ja sitten saatte vastauksia!

    Toivon todella kovasti puolestanne, että kaikki olisi hyvin! Lähetän pikkuisellenne paljon voimia pysyä lujasti masussa. :) Kiitos myös sinun tsempeistä! Toivotaan kummallekin meistä parhaita uutisia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nuppu kiitos tuestasi ja kauniista sanoistasi! <3

      t. t24

      Poista