Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2013

Yksi kamala viikko takana, toinen toivottavasti parempi edessä

Viime viikko oli yhtä taistelua. En tiedä johtuiko se hormoneista vai mistä, mutta oloni oli todella tukala koko viikon. Tukala olo ei johtunut niinkään pettymyksestä, ainakaan tietoisesta sellaisesta. Kaipa pettymyksen tunne jylläsi kuitenkin alitajuisesti ja vaikutti siten mielialaani voimakkaasti. Minua ahdisti töissä ja vapaa-ajalla, ahdisti yksin ollessa ja miehen sekä ystävien seurassa. 

Minulla oli fyysisesti huono olo monta päivää, syytän siitä menkkoja. Että minä vihaan niitä. Olen aina vihannut, mutta tällä kertaa erityisen paljon. Kukapa niistä tykkäisi. Toisinaan ne kuitenkin menevät siinä sivussa. Tällä kertaa eivät menneet. Oloni oli epämiellyttävä, ruma. epävarma ja tyhmä. Kamala olo.

Vasta hyvin levätyn viikonlopun jälkeen ymmärrän, että suuri syy edellisviikon tukalaan oloon oli tottakai pettymys. Pettymyksen tunne ei jotenkin vain päässyt purkaantumaan tavalliseen tapaan. Tavallisesti itken oman aikani menkkojen alettua ja sitten se pikku hiljaa helpottaa. Katse kääntyy kohti uuden alkaneen kierron mahdollisuuksia. Jostain syystä jäin nyt vellomaan alitajuiseen pettymykseen ja kaikki oli hankalaa ja harmaata viime viikolla.

Oloni ei ole vieläkään täysin normaali. Haluan sen olevan taas normaali. Aion tehdä lähipäivinä tietoisesti töitä sen eteen, että mielialani kohenisi. Haluan nauttia elämästäni, aion tehdä töitä myös sen eteen. Tänään kävin pitkästä aikaan kuntosalilla ja ihailin kotimatkalla upeaa ruskaa. Rakastan syksyn värejä. Pieniä asioita.

6 kommenttia:

 1. Oon itsekin tavallaan pettynyt, kuukautiset eivät vieläkään ole alkaneet ja menossa on kp 38 ja raskaustestit 3 kpl näyttävät kaikki negatiivista.

  Luulisi, että jos olen ollut liian toiveikas ja kuukautiset sen takia jääneet pois, että ne alkaisivat nyt kun liikoihin toiveisiin tuli pudotus, mutta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että kiertosi on venynyt noin pitkäksi. Toivottavasti kuukautisesi alkaisivat pian, uusi kierto on taas uusi mahdollisuus. Ei auta kuin vain uskoa siihen. :)

   Poista
 2. Voi Nuppu <3 Mä myös rakastan ruskan värejä.

  VastaaPoista
 3. Onhan tämä viikko sujunut jo paremmin? Toivottavasti. <3 Menkkojen aikaan on kyllä välillä just tollanen epävarma ja tyhmä ja ruma olo. Se on tosi ikävää.

  Pieniä, mutta isoja asioita. Nautitaan niistä. Halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä Helmi rakas, tämä viikko on ollut huomattavasti parempi. <3 Oloni on jälleen normaali ja se tuntuu hyvältä.

   Olet oikeassa, pienet asiat ovat todellisuudessa suuria ja niitä on pidettävä suuressa arvossa. Halauksia takaisin! :)

   Poista