Sivut

torstai 12. syyskuuta 2013

Aikalisä

Taisin mainita jo edellisessä postauksessani, että aiomme ottaa nyt pienen aikalisän. Olemme keskustelleet miehen kanssa aiheesta paljon ja tulleet siihen tulokseen, että odottelemme rauhassa ja katselemme ehkä jopa joulun yli. Palaamme varmastikin klinikan asiakkaiksi, mikäli en ole siihen mennessä raskautunut. Vaihdamme lääkäriä ja menemme uudestaan keskustelemaan tilanteestamme. Emme ole lyöneet mitään tietenkään lukkoon, mutta tällä hetkellä edellämainitsemani mittainen aikalisä tuntuu meidän kummankin mielestä hyvältä ajatukselta.

Aikalisä tarkoittaa kohdallamme sitä, ettemme käy nyt hetkeen klinikalla emmekä liikaa pohdi syitä sille, miksi en ole raskautunut. Annamme aikaa mahdolliselle luomuraskaudelle ja koitamme keskittyä siinä samalla kaikkeen mukavaan elämässämme. Meillä on moni asia hyvin ja olemme paljosta kiitollisia. Toivomme tämän yrittämisenkin pysyvän mahdollisimman positiivisena ja toiveikkaana. Siksi tuntuu tärkeältä antaa itselleen nyt aikaa. 

Koemme kumpikin tarvitsevamme vielä aikaa, ennen kuin voimme harkita hoidoissa eteenpäin menemistä. Tuo maanantainen lääkärikäyntini tai oikeastaan siitä aiheutunut järkytys ja teidän lukijoiden ihanat, kannustavat kommentit avasivat silmäni sille, ettei toivoa luomuraskaudesta kannata vielä kuitenkaan menettää. 

8 kommenttia:

 1. Hienoa, että olette osanneet ottaa aikaa itsellenne ja kuunnella omia tuntemuksianne. Lääkärin kiirehtiminen oli todella tahditonta ja hommassa taisi alkaa olla pieni rahastuksen maku. Tämä koko projekti on niin kovin henkilökohtainen ja saattaa monen elämässä olla suurin kriisi/taistelu/elämys eikä siksi mitään hätiköityä pidä missään nimessä tehdä. Toivotan sinne rentouttavia ja huolettomia hetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentistasi Ee! :) Tämä aikalisä tuntuu hyvältä ja tärkeältä tähän väliin. Kuten sanoit, tämä on varmasti yksi isoimmista asioista elämässä eikä todella kannata hätäillä ja tehdä hätiköityjä päätöksiä.

   Tsemppiä sinullekin kovasti. :)

   Poista
 2. Ei missään tapauksessa kannata luovuttaa ajatusta luomuraskaudesta! Ü

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Nyt rennoin ja positiivisin mielin. Tiedä vaikka tapahtuisi ihana yllätys. Mukavaa viikonloppua sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi. <3 Yllätys olisi maailman ihanin. Oikein rentouttavaa viikonloppua sinullekin kaiken jännittämisen keskelle. :)

   Poista
 4. Ihanaa että olette pystyneet ottamaan tällaisen aikalisän! :) Sitä ois aikoinaan ehkä itsekin tarvinnut, mutta tällä luonteella se ei vaan onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä aikalisä varmasti pelkästään helppoa tule olemaan, mutta tarpeellinen kylläkin. Ehkä hyvä vaan, ettette pitäneet aikalisää, saittehan te mitä ihanimman pikkuisen! :)

   Poista