Sivut

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Pikkuisemme on täällä!

Meidän elämämme suurin ihme, pieni tyttäremme syntyi 30.12. raskausviikolla 39+0. Hän on täydellinen. Itsekin voin olosuhteisiin nähden hyvin ja kaikki onni peittää alleen pienet kivut ja muut. Olemme aivan hämillämme. En tiennyt mitään näin kaunista voivan olla olemassakaan.

Synnytys meni kaiken kaikkiaan hyvin, vaikka olikin todella kivulias ja ajoittain hurja kokemus. Lapsivedet menivät lorisemalla aamuyöstä ja siitä alkoivat supistukset melko pian. Säännöllisiksi ja kivuliaammiksi ne muuttuivat muutaman tunnin kuluessa, kaikessa rauhassa odottelimme kuitenkin kotona, kuten sairaalasta neuvottiin. Lapsiveden menosta oli kulunut kahdeksan tuntia, kun supistukset voimistuivat äkillisesti. Lähdimme sairaalaan ja pääsimme suoraan synnytyssaliin. Emme lähteneet hetkeäkään liian aikaisin, sillä supistukset tihenivät ja tulivat jo kahden minuutin välein pian sairaalaan päästyämme. Synnytys kesti kaiken kaikkiaan 13 tuntia, ponnistusvaihe 20 minuuttia. 

Kirjoittelen myöhemmin lisää itse synnytyksestä, luulenpa että sen jäsentäminen tulee itsellenikin tarpeeseen. Sen verran järisyttävä kokemus se oli.

Palkinto oli mitä parhain. Tekisin kaiken ja enemmänkin milloi vain uudestaan pikkuisemme vuoksi.


22 kommenttia:

 1. Oii onneksi olkoon uudesta tulokkaasta !! ♥

  VastaaPoista
 2. Voi Onnea niin paljon!! <3 Olen seurannut sun blogia jo monta vuotta, ja mieletöntä että teillä on nyt se kauan kaivattu pieni sylissä!! Ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onpa kiva kuulla, että olet seurannut matkaamme! Ja sanopas muuta, todella mieletöntä että saimme vihdoin oman pikkuisemme. :)

   Poista
 3. Paljon onnea!

  T. Johanna

  VastaaPoista
 4. Oi! <3 Tulin blogiin katsomaan että jokojokojoko vauva on täällä. Meilläkin tyttö syntyi jo 39+1 vaikka monet tutut "pelottelivat" yliajalla. Ihan kyyneleet nousivat silmiin, niin iso tunne tuli itsellekin. Niin paljon onnea! :)

  -Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Tosiaan hauskaa, miten meillekin kaikki sanoivat, että reilusti yliaikaa varmasti menee. Tyttö päättikin toisin ja hyvä niin. :)

   Poista
 5. Lämpimät onnittelut koko perheelle! <3 t. Helmi ja muru

  VastaaPoista
 6. Sydämelliset onnentoivotukset koko perheelle! :)

  VastaaPoista