Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Työtarjous

Sain aivan mahtavan työtarjouksen! Kyseessä on ensi syksynä alkava vuoden mittainen vuorotteluvapaan sijaisuus minua jo pitkään kovasti kiinnostaneella erikoisalalla. Sijaisuus alkaisi vajaan kuukauden aikaisemmin, kuin kesäsijaisuuteni loppuu. Hyvällä tuurilla alkamisajankohtaa voitaisiin siirtää ja voisin ottaa työn vastaan.

Uskon kohtaloon. Saattaa kuulostaa hieman kornilta, mutta uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Jos ottaisin työn vastaan, niin tarkottaisiko se sitä, että yrityksemme saisi jatkua vielä ainakin sen aikaa, ettei mahdollinen äitiysloma keskeyttäisi vuoden mittaista sijaisuutta?

Tämä omituinen ajatus juontaa juurensa siitä, että työ, jota tulen tulevan kesän tekemään, ei onnistuisi ison vauvamahan kanssa. Niinpä pähkäilin itsekseni, että yrityksemme oli määrä kestää vielä ainakin tämän kuluvan kierron verran. Jos saisimme tämän kierron päätteeksi maailman onnellisimpia uutisia, ei vauvamasu olisi kesän lopulla vielä (ehkä) niin valtava.

Olen valmistumassa unelma-ammattiini ja odotan innolla, että pääsen työelämään. En ole kuitenkaan urakeskeinen eikä työ ole minulle loppupeleissä niin tärkeää. Silti minua jännittää se, että jos otan vuoden sijaisuuden vastaan, niin järjestääkö kohtalo asiat niin, että ehdin tehdä sijaisuuden loppuun asti.

Ps. Nännit ovat edelleen arat ja nöpöttävät jatkuvasti. Olen edelleen kuolemanväsynyt ja mielialani heittelevät jatkuvasti. Mahaa nippailee toisinaan, eilen illalla oli menkkamaisia tuntemuksia. Kuukautisia edeltäviä oireita siis ilmassa, paitsi tuo uusi nänni-oire. Tänään on kp 21.

4 kommenttia:

 1. Ompas hienoa että sinulle on töitä luvassa. :)Kyllä nyt taitaa olla kohtalolla sormensa pelissä ;)

  VastaaPoista
 2. Jospa kohtalo ei tällä kertaa pääsisi vaikuttamaan ainakaan negatiivisesti raskautumisyrityksiin, vaikka ottaisinkin työn vastaan ;)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on kiva arvonta käynnissä:
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/03/nyt-starttaa-jalleen-uusi-arvonta.html

  Tervetuloa vaikka vain poikkeamaan! :)

  VastaaPoista