Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Ovulaatio-turhautumista

Tänään on jo kp 16 enkä ole vieläkään saanut ovisplussaa. Aloitin testaamisen jo viime viikon perjantaina eli kp 10. Ensimmäiset päivät viiva oli haalea, mutta toissapäivänä ja eilen viiva oli jo hieman tummempi. Hetki sitten tekemäni testi meni jostain syystä ilmeisesti pilalle, koska viiva ilmestyi vain puolittain, mutta näytti yhtä tummalta kuin eilenkin.

Eilen mahaani juili jälleen menkkakipumaisesti moneen otteeseen. Myös alaselkää kolotti. Tänään herättyäni huomasin rintojen olevan myös hieman turvonneet ja arat. Minulla ei normaalisti ole missään vaiheessa kiertoa rintaoireita. Siksi olenkin tästä pienestä uudesta oireesta iloinen! Voisiko se ovulaatio olla edelleen vasta tulossa? Hieman kuitenkin epäilyttää, sillä kiertoni ovat olleet sen 25-28 päivää...

Haluaisin varmuuden siihen, että ylipäätään ovuloin ja siksi haluaisin oviksplussan. Olemme touhuilleet tiuhaan tahtiin halujemme mukaan makuuhuoneen puolella, kuten aina. En oikein hahmota, mihin touhuilut pitäisi ajoittaa, jos oviksen vielä bongaan. Tulisiko pitää välipäiviä, olisiko simppojen hyvä olla jo valmiina asemissa vai miten?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti