Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

Kummallista

Pariin päivään minua ei ole jännittänyt lähestyvät kierron viimeiset päivät. Enemmän jännitin kierron puolivälissä, mutta nyt kun kierto lähenee loppuaan, en ole yksinkertaisesti vain ehtinyt ajatella asiaa. Viime päivät ovat olleet niin kiireisiä, että illalla kun on ollut hetki aikaa rauhoittua ja ottaa rennosti, olen ollut liian väsynyt ajattelemaan mitään. Olen kyllä aina tiennyt, että minun kannattaa pitää itseni kiireisenä, jos haluan välttää liiallista asioiden vatvomista. Se todella toimii!

Vähäisetkin ajatukseni ovat olleet tulevassa matkassamme. Odotan niin innolla hetkellistä kevään kokemista ja uuteen kaupunkiin tutustumista yhdessä rakkaani kanssa.

Nyt, kun oikein pysähdyn asiaa miettimään, niin tunnen pientä jännitystä kierron loppupäivien suhteen. En ole uskaltanut enkä halunnut odottaa mitään. Rinnat ovat yhä edelleen hieman turvoksissa ja nännit nöpöttävät jatkuvasti. Mahaa nippailee satunnaisesti, mutta muita tuntemuksia ei oikeastaan ole ollut. Mahani kipeytyy normaalisti jo useampi päivä ennen kuukautisten alkamista. Alitajuisesti odotan koko ajan niiden tuttujen kipujen alkamista. Samalla toivon, että jos kivut eivät nyt muutaman päivän sisällä ala, niin se saattaisi olla hyvä merkki.

Tänään on kp 23. Harmittaa, kun en tiedä, milloin ovulaatio on ollut. Siis jos on ylipäätään ollut. Haluaisin olla kartalla siitä, mikä dpo nyt olisi.

4 kommenttia:

 1. Hmm jos oletetaan että sinulla tuo aika ovulaatiosta menkkoihin olisi sen keskimääräisen 14 pvää niiin ovulaatio olisi varmaan sitten ollut kp 12 eliii nyt sinulla olisi menossa varmaankin dpo 11. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maria laskutoimenpiteestä :) Testihän voisi siis kohta jo näyttää, jos sillä olisi se maailman ihanin asia meille näytettävänä. Koitan malttaa vielä mieleni! Jos menkkoja ei kuulu ennen sunnuntaita, niin testailen silloin. Hieman on kyllä usko koetuksella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo älä heitä kirvestä vielä kaivoon. :) Kyllähän mäkin luulin sillon plussakierrossa jotta menkat alkaa ja mulla oli jo rättikin varoiksi housuissa mutta ei ne sitten alkaneetkaan :D

   Poista
 3. Ihana tsemppikommentti, kiitos! Yritän vielä uskoa parhaani mukaan. Toivoa on niin kauan kuin mitään punaista ei ole havaittavissa vessareissuilla :)

  VastaaPoista