Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Positiivista energiaa

Sain reissustamme kunnon energialatauksen! Ilmeisesti muutaman päivän loma auringossa antoi virtaa toden teolla. Tuntuu, että muistan taas mitä varten täällä eletään. Irtiotto arjesta yhdessä rakkaani kanssa antoi minulle kaipaamaani perspektiiviä. Tämä yritysaika yhdistettynä lopputyön tekemiseen ja valmistumispaineisiin on johtanut siihen, että en ole pitkään aikaan osannut aidosti nauttia pienistä, arkisista asioista. Nyt muistan taas, miten ihania asioita ja ihmisiä elämässäni on ja mitä voin itse tehdä onnellisuuteni eteen.

Olen viikonlopun ja tämän päivän aikana pohdiskellut yleisesti elämääni ja tätä vauvaprojektia paljon. Tässä kierrossa yritän keskittyä mahdollisimman paljon omaan ja miehen hyvinvointiin, yrittäminen sujukoot siinä sivussa omalla painollaan. Toki aion testata ovista ja vitamiinit syön orjallisesti joka aamu. Aion keskittyä tekemään asioita, joista nautin ja joista saan voimaa. Lisäksi olemme miehen kanssa sopineet viettävämme enemmän laatuaikaa yhdessä arjen kiireistä huolimatta.

Ehkä tämäkin menee mielialanvaihtelujen piikkiin, mutta tällä hetkellä on ihanan positiivinen olo ja nautin tästä niin pitkään, kuin sitä riittää. Kierron pahimmat päivät tuntuvat olevan jo takanapäin, pian voin aloittaa taas oviksen testailut. Aion aloittaa sen superajoissa, haluaisin niin kovasti saada elämäni ensimmäisen ovisplussan!

Tänään on kp 6. Mukavaa alkanutta viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Reissu kuulosti ja näytti ihanalta! :)

    Hyvinvointiin keskittyminen kuulostaa myös tosi hyvältä! :) Ihanan aurinkoinen postaus!

    VastaaPoista
  2. Sitä se totisesti olikin! Välillä on hyvä havahtua miettimään, että elääkö itselleen parhaalla tavalla vai voisiko jotain tehdä toisin, jotta voisi mahdollisimman hyvin. Mukavaa, että postauksestani välittyi positiivisuus :)

    VastaaPoista