Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Treenailua

Olin juuri kolmisen viikko kipeänä. Ensin oli perinteinen oksennustauti, josta toipumiseen meni useampi päivä. Sen jälkeen tuli järkyttävä flunssa, joka hellitti vasta viime viikonlopun aikana. Olen löytänyt liikunnan ilon ja pienen poltteen siihen vasta viime vuosien aikana. En ole aikaisemmin osannut kaivata liikuntaa erityisemmin, vaikka olenkin oppinut siitä nauttimaan. Nyt tämän kolmen viikon sairastelun aikana ehti tulla jo todella vetämätön ja turvonnut olo. Kaipasin todella hikoilua ja sitä hyvän olon tunnetta.

Olen edelleenkin liikunnan suhteen hieman saamaton. Ryhmäliikuntatunnit eivät ole minua varten ja lenkkeily loppui viime syksynä kohdallani kivuliaaseen nilkan lihastulehdukseen. Mukavuudenhaluisen ja kiireisenä ihmisenä kaikista helpoin liikuntamuoto on tällä hetkellä crosstrainerilla treenaaminen kotona. Laite on melko siro, mutta kuitenkin jykevä eikä pilaa sisustusta. Mikä parasta, voin treenata rauhassa lempisarjojani telkkarista samalla katsoen.

Olen saanut vauvahaaveilusta myös lisämotivaatiota liikunnan harrastamiseen ja muutenkin terveellisten elämäntapojen noudattamiseen. Sen lisäksi, että teen sitä itseäni varten, teen sitä toivottavasti myös pian tulevaa pikkuistamme varten. Vielä kun saisin noudatettua omia suunnitelmiani. :)2 kommenttia:

  1. Tsemppiä liikkumiseen! Siinä on kyllä pahin aina se aloittamisen vaikeus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Ja niinpä, se on vaikeinta. Mutta nyt on aika innostunut olo, joten ehkä tää kestää vähän pidempäänkin :)

      Poista