Sivut

torstai 21. maaliskuuta 2013

Ihana miniloma

Oli aivan ihana miniloma Lissabonissa! Upea kaupunki ja paljon mielenkiintoista nähtävää. Kierreltiin kaupunkia ympäriinsä, käveltiin paljon ja vielä vähän lisää, syötiin ja nautittiin auringosta sekä toisistamme. Oli lämmin ja aurinko paistoi. Täydellinen pieni loma.

Kirjoittelen tänne paremman matkaraportin kuvilla varustettuna viikonlopun aikana. Ehdottoman suositeltava kaupunkilomakohde! Haaveilen jo uudesta matkasta Lissaboniin, jäi vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa.

Tiistaina illalla koettiin jälleen pettymys. Olimme ihanassa ravintolassa  illallisella, kun tunsin miten menkat alkoivat. Sain pidettyä tunteet kurissa ja vietimme romanttisen illan, mutta hotellille päästyämme romahdin täysin. Itkin miehen kainalossa hyvän tovin, kunnes rauhoituin nukkumaan.

Sunnuntaista tiistai aamuun eli kp 26-28 ei ollut rintojen turvotuksen lisäksi minkäänlaisia kuukautisten alkamiseen viittaavia fyysisiä tuntemuksia. Tiesin niiden kuitenkin alkavan. Ei minulla ollut minkäänlaisia raskauteenkaan viittaavia erityisiä oireita. Olin niin onnellinen, kun menkkoja ei näkynyt. Olin ennen kaikkea iloinen sen vuoksi, että pystyin olemaan rennommin reissussa ja saimme nauttia miehen kanssa toisistamme myös hotellin vällyjen välissä.

Kun menkat tiistaina alkoivat, petyin silti suunnattomasti. Tottakai elättelin toiveita raskautumisesta, vaikka en uskonutkaan sen olevan vielä mahdollista. Pettymyksestä huolimatta vietimme oikein mukavan viimeisen lomapäivän eilen ja tänään tulin ihan hyvillä mielin kotiin. Nyt on jonkinlainen kuukautisiin liittyvä hormonihöyry päällä, sillä en osaa eritellä tällä hetkellä sen tarkemmin, miltä minusta tuntuu. Pitää antaa höyryjen laskeutua.

Nyt alkoi siis yk 6.


2 kommenttia:

  1. Ihana on ollut loma teillä. Pahoittelut kuitenkin noista alkaneista menkoista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria! Kyllähän se pettymys oli taas suuri, ei sitä voi kieltää.

    VastaaPoista