Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

Enneuniko?

Näin viimeyönä unta, että sain plussan ovistestiin. Olin siitä niin iloinen, aivan kuin olisin saanut sen plussan raskaustestiin. Hihkuen näytin testiä miehelle, joka vain naureskeli.

Tulin tuosta unesta iloiseksi. Tänään illalla aion testata ensimmäisen kerran. Suunnittelin testaavani aamuisin ja iltaisin. Luulisi ettei ovis pääsisi näin ollen ainakaan livahtamaan ohi. Mahassani on tuntunut tänään pitkin päivää pientä nippailua. Voi toki olla, että se johtuu kuitenkin vain eilen syömästäni pitsasta. :)

6 kommenttia:

 1. Heip! tutkin blogiasi ja taidampa liittyää lukijaksi! ollaan ihan samanikäsiä ja vaikutat muutenkin kovasti saman oloiselta kuin itse olen :) vielä nuori ja täynnä toivoa?! ;D
  tervetuloa myös vastavierailulle jos kiinnostaa <3
  http://rakkaudenmelodiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Melody! Täytyypä vierailla vastavuoroisesti sinun blogissa :) Hauskaa, että ollaan samanikäisiä ja samassa tilanteessa. Toivoa löytyy kyllä! Eihän tässä oikeasti ole mikään paniikki vielä, mutta vauvankaipuu on vain jo niin suuri :)

   Poista
 2. Minä olen testaillut ovista kerran päivässä aina samaan kellonaikaan, klo 17 kuten ystäväni käski tekemään. :) Itse olen myös aloittanut testailut hyvissä ajoin, minun 24-26 päivän kierrollani kp 8-10 tienoilla. Sitten kun bongaat plussan ekaa kertaa, tuntuu se jo paljon helpommalta. Ainakin minä hihkuin silloin iloista. Tsemppiä plussan metsästykseen! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavasta kommentistasi :) Tuo samaan kellonaikaan testaaminen päivittäin voisi olla hyvä, mutta nyt kun olemme miehen vanhempien luona kylässä, niin se on helpointa ja huomaamattominta hoitaa joko aamulla tai illalla. Aikaisemmissa kierroissa ovis on joko mennyt ohi niin nopeasti etten ole ehtinyt saada plussaa tai sitten sitä ei ole ollut ollenkaan.

  Toivottavasti tällä kertaa onnistuu! Kiitos kovasti tsempeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, se vielä, että muista olla juomatta kaksi tuntia ennen testin tekemistä. Jos pissa on liian hailakkaa, on vahvaa viivaa hankala saada. :) Minua neuvottiin, ettei ovistestiä kannata tehdä aamupissasta, toisin kuin raskaustesti. En tiedä miksi, mutta sen vuoksi itse olen ajoittanut testailut lähemmäksi iltaa. Nämä kaikki varmaan jo tiesitkin, mutta kerroin vielä varmuudeksi. :)

   Poista
 4. Tuon juomisjutun tiesinkin, mutta sitä en ettei kannata aamupissasta tehdä. Kiitos vinkeistä, ajoitan testaamisen tästä lähtien päivä- ja ilta-aikoihin. Hyviä vinkkejä ei voi koskaan saada liikaa :)

  VastaaPoista