Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Matkakuume + vauvakuume = mahdoton olotila

Enää 6 päivää reissuun, en malttaisi odottaa! Olen niin innostuneen jännittynyt! Lissabonissa on jo kevät pitkällä ja kaupunki näyttää ainakin kuvissa uskomattoman kauniilta. Rakastan listojen tekemistä. Tein eilen listan matkatavaroistani. Oli ihanaa suunnitella, mitä keväisiä vaatteita otan mukaan ja lopputuloksesta tuli ihan hyvä. En kuitenkaan pakannut tavaroita vielä, etteivät rypisty matkalaukussa.

Miehelle iski illalla matkastressi. Emme ole ehtineet vielä oikeastaan suunnitella reissuamme sen kummemmin ja epätietoisuus aiheutti hänelle ilmeisesti pientä stressiä. Yllätyksekseni mies halusi myös tehdä matkatavaralistan. Oli niin suloista, miten hän rustasi listaa ja rauhoittui välittömästi.

No sitten tämä valtava vauvakuume. Tai en tiedä riittääkö vauvakuume enää kuvaamaan olotilaani, se on jotain isompaa kuin kuume. Niin kuin jo aikaisemmassa postauksessa kirjoitin, niin miehellä on vahva tunne siitä, että tässä kierrossa tärppää. Omat tuntemukseni näköjään heittelevät laidasta laitaan. Tänään tuntuu taas siltä, etten uskalla toivoa yhtään mitään.

Rinnat ovat edelleen omituisen tuntuiset. Nännit ovat arat ja rinnat jonkin verran turvoksissa. Eilen mahaani nippaili muutamaan otteeseen voimakkaasti. Olen ollut myös äärimmäisen väsynyt viime päivinä. Normaalisti olen yökukkuja, mutta viikonloppuna olin jo iltakymmeneltä valmis nukkumaan. Eivät nuo edellämainitut välttämättä kuitenkaan kerro yhtään mistään normaalista poikkeavasta. Koska en taaskaan saanut ovista bongattua, en tiedä yhtään missä dpo:ssa tällä hetkellä voitaisiin mennä (jos olen ovuloinut).

Tänään on kp 20 ja JOS ovis olisi ollut kp 13 tai 14, niin nyt olisi dpo 6 tai 7. No, turha näitä on miettiä, kun ei ole varmuutta asiasta. Matkakuume antaa onneksi edes vähän muuta ajateltavaa. Tänään illalla täytyy vähän googlailla kivoja paikkoja, joissa voisi käydä. Toisaalta nyt päätäni sekoittaa kaksi jännittävää asiaa ja on melko mahdoton olo.

Helpotti jälleen kirjoittaa näistä, nyt pystyn taas paremmin keskittymään raivostuttaviin pakollisiin koulutehtäviin edes hetkeksi. Onneksi on "vapaapäivä" ja saan tehdä hommia rauhassa kotona.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa tulevaa reissua myös teille! :)
  Me ollaan nautiskeltu ja oikeesti ajatukset on kyllä tehokkaasti jossain muualla kuin vauvajutuissa! Kiva saada vähä taukoa niistä!

  Eiköhän se teidän reissu anna vähän jotain muuta ajateltavaa, se on vissin todettu hyväksi tärppikeinoksi .. ;) ajatukset siis muualle kuin siihen yhteen asiaan. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mukava kuulla, että ootte nautiskellu lomasta ja olet saanut vähän muutakin ajateltavaa :) Uskon meidänkin reissun toimivan oikein hyvin siihen tarkoitukseen. Ihana päästä muihin maisemiin ja irti arkirutiineista :)

  VastaaPoista
 3. Oi, Lissabon! Itsekin ole kaupunkiin ihastunut kuvien ja muiden kertominen kokemusten perusteella. Teille tulee varmasti ihana reissu.

  Oireesi kuulostavat hyvältä. Minulla oli myöskin jonkinlaista nännien arkuutta tuossa vaiheessa ja tuntui, että nännit "nöpöttävät" jatkuvasti. :) Ei muuta kuin kovasti tsemppiä jännittävään loppukiertoon!

  VastaaPoista
 4. Oi, Lissabon! Itsekin olen ihastunut kaupunkiin pelkkien kuvien ja muiden kertomien matkakokemusten perusteella. Teille tulee varmasti ihana reissu!

  Oireesi kuulostava hyvältä. Minulla oli myös jonkinlaista nännien aristusta noihin aikoihin. Lisäksi nännit tuntuivat "nöpöttävän" normaalia enemmän, vaikka ei olisi ollut kylmäkään. Tsemppiä jännään loppukiertoon! Pidän teille peukkuja. :)

  VastaaPoista
 5. Itsekin ihastuin Lissaboniin jo kuvien perusteella, kaunis kaupunki. :) Lisäilen tänne reissun jälkeen itse ottamiani kuvia ja kirjoittelen matkakertomusta. Voin tarkastella Helmi sinua (ja muita perheellisiä) varten kaupungin lapsiystävällisyyttäkin. Ehkä innostutte matkustamaan sinne tulevaisuudessa pikkuisenne kanssa. :)

  Minua pelottaa uskoa oireitani. Juuri tuo nännien nöpöttäminen on kummastuttanut minua jo useamman päivän ajan. Lohdullista kuulla, että sinulla oli samankaltainen oire ennen plussausta. Mutta entä jos minulla vain hormonit hyrräävät omiaan?

  Kiitos kovasti tsemppaavasta ja ihanasta kommentistasi! Peukkuja tässä kyllä tarvitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa tuo mun toinenkin kommentti sitten tuli, vaikka jotain erroria se laitto, kun yritin julkaista. No, nyt on sitten kaksi eri versiota kommentistani. ;)

   Yrityksen aikana tuli kyllä kantapään kautta opittua se, että lähestyvät kuukautiset voivat oireilla niin monella tavalla ja valitettavan monen niistä oireista voi lukea myös raskausoireeksi. Mutta nännien nöpötystä minulla ei kyllä koskaan aikaisemmin ollut, joten saattaa olla sinullakin hyvä merkki. :) Toivotaan parasta!

   Ihanaa jos laitat matkakuvia tänne! Lissaboniin olimme haaveilleet menevämme elokuussa, mutta matka taitaakin siirtyä eli ehkäpä matkustamme sinne juurikin pikkuisemme kanssa sitten myöhemmin. :)

   Poista
 6. Tuplakommentti oli hyvä ;)

  Olen itsekin haaveillut edellisissä kierroissa monien oireiden kertovan raskaudesta, mutta ovatkin osoittautuneet kuukautisoireiksi. Siksi juuri en uskalla toivoa näiltä nänneiltäkään nyt kummempia. Jännittävä loppukierto kyllä luvassa!

  Uskon Lissabonin olevan hyvä matkakohde myös vauvan tai pienen lapsen kanssa. Voi miten ihanaa teillä olisi siellä kolmisin :)

  VastaaPoista