Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Pieniä iloja

Eilen illalla olin jo aivan varma, etten ovuloi tässä kierrossa enkä yleensäkään ikinä. En ole aiemmissa kierroissa tuntenut mitään erityisiä oireita oletettuna ovulaation ajankohtana enkä ole saanut ovisplussaa. Toki testailunikin on ollut vähän epämääräistä.

Yöllä mahaani nippaili ja jossain vaiheessa sattui oikein kunnolla. En saanut unta ja kuulostelin oikein tarkasti tuntemuksiani. Kivut muistuttivat menkkakipuja ja pieni toivonkipinä heräsi. Aamulla testasin ja sain hieman tummemman viivan ovistestiin, kuin aiempina testipäivinä. Ehkä ovulaatio on sittenkin tulossa! Innostuin niin paljon, että meinasin jo soittaa miehelle ja kertoa päätelmistäni. En viitsinyt häiritä hänen kiireistä työpäivää, mutta viestin laitoin kyllä. Mies vastasi, että illalla tehdään sitten vauva. :) 

Mahan nippailut on jatkuneet tänään tasaisesti koko päivän. Sellaista lievää menkkakipuja muistuttavaa nippailua alavatsassa. Ehkä vähän omituista, mutta olen jokatapauksessa tästä iloinen. Nyt äkkiä syömään ja sitten muihin puuhiin ;)

4 kommenttia:

 1. Hih tsemppiä oviksen hyödyntämiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, hyödynnetty on ja nyt vain jännäillään tuoko se tulosta :)

   Poista
 2. hih! toivottavasti tärppää! :)

  VastaaPoista