Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kamala kipu

Eilen illalla ja tänään aamulla testiviivat olivat jo huomattavasti haaleampia. En saanut siis selkeää ovisplussaa tässä kierrossa. Tummimman viivan sain eilen aamulla eli kp 13. Testiviiva oli vain aavistuksen verran kontrolliviivaa haaleampi. 

Eilen tapahtui jotain hyvin kummallista. Muutama tunti tuosta melkein ovisplussasta mahani kipeytyi aivan yllättäen. Kipu tuntui ensiksi selkeästi pistävänä vasemman munasarjan kohdalla. Hetken kuluttua se levisi koko alavatsalle. Kipu oli aaltoilevaa, vuorotellen menkkakipumaista jomotusta ja pistävää kipua. Sitä jatkui muutaman tunnin ajan. Olotila oli sietämätön, missään asennossa ei ollut hyvä olla.

Tänään ei ole enää tuntunut minkäänlaista kipua mahassa, mutta rinnat ja etenkin nännit ovat sen sijaan todella arat. Aamulla rinnat olivat turvonneet ja paita tuntui ikävältä päällä. Päivän mittaan ne ovat tainneet rauhottua, kun ei ainakaan näin liikkeellä ollessa tunnu mitenkään erityiseltä. Myös seksihaluni ovat aivan tapissaan. Vaikka olen normaalistikin hyvin aktiivinen sillä saralla, niin viime päivinä tuntuu, etten saa millään miehestäni tarpeeksi. Tällaista muutosta en ole aikaisemmissa kierroissa missään vaiheessa huomannut. Voihan se toki olla tämä kevätkin, joka saa hormonit hyrräämään. ;)

8 kommenttia:

 1. Olet siis tainnut varastaa munkin seksihalut, koska mun ei oo hetkeen tehnyt niinkun yhtään mieli. Ei tarvitse sitten ihmetellä, ettei vauvaa näy, kun ei seksikään maistu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, on tainnut tosiaan sunkin halut siirtyä mulle. ;) Kokeilkaa keksiä miehesi kanssa jotain pientä piristystä, seksitreffit vaikka? Jospa ne halut sieltä taas pikkuhiljaa heräisivät. :)

   Poista
 2. Nuppu! <3 Mulla on ollut ihan samanlaisia ovisoireita. Rinnat ei oo koskaan ollu näin kipeät ja halut on huipussaan. Kyllä mä uskon, että se ovis sulla jo oli/on. Täytyykin lukea tarkemmin sun kuulumiset viikon ajalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinusta jälleen Helmi! <3 Mukava kuulla, että sinullakin on samanlaisia ovisoireita! Enköhän minä ole kaikesta päätellen ovuloinut, vaikken sitä plussaa saanutkaan. Minäkin haluan lukea sinun kuulumisista pian! :)

   Poista
 3. Itse tunnistan oviksen juuri seksihalujen kasvamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! En ole aiemmin kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta nyt pistin merkille. :)

   Poista