Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Dpo 2

Tein eilen vielä yhden ovistestin iltapäivällä. Viiva oli haalea, joten eiköhän se lh-huippu tosiaan ollut tiistaina eli kp 14. Tiistai-iltana mahaani koski hetken aikaa kovastikin. Kipu muistutti menkkakipuja ja se tuntui erityisesti vasemman munasarjan kohdalla. Olin iloinen tuosta kivusta, niin hullulta kuin se kuulostaakin. 

Eilen tunsin pitkin päivää alavatsallani painetta. Paine tuntui vähän siltä kuin olisi pissahätä, vaikkei ollutkaan. Rinnoissani en ole ainakaan toistaiseksi havainnut juurikaan muutoksia. Nännini ovat olleet jotenkin erilaiset viime kierron puolivälistä lähtien. Arkuus hävisi niistä kyllä viimeistään edellisten menkkojen alettua, mutta ne ovat olleet erinäköiset. Ne vaikuttavat laajentuneen. 

Tuntuu pelottavalta kirjoittaa tämä, sillä olen hieman taikauskoinen, mutta kirjoitan kuitenkin: olo on toiveikas.  Ovisplussan saaminen tuntui niin hyvältä! Ainakin ovuloin tässä kierrossa, on sekin jo jotain. Aikaisemmista kierroista en voi olla varma. Toiveikkuuteni ei liity pelkästään tähän kiertoon, sillä niin paljoa en kuitenkaan uskalla vielä toivoa. Olen toiveikas sen suhteen, että kyllä meitä vielä tärppää. Ehkä siihen menee vielä kuukausi, kaksi, kolme tai kymmenen, mutta ennen pitkään se tapahtuu. Ennen pitkään minusta tulee maailman onnellisin.

8 kommenttia:

 1. Jätin Sinulle tunnustuksen blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Välillä on vaikea sanoa ääneen, että on toiveikas. Luulee muka sillä pilaavansa kaiken. :D Mutta arvaa mitä, minäkin olen toiveikas tämän kierron suhteen, yllätten! Mukavaa kierron loppupuolta sinulle. Ei muuta kuin oireita kyttäämään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin Helmi olet toiveikas :) Niin pitääkin olla! Ei sitä plussaa synkistelemälläkään varmasti saa! Pian alkaa kyllä kunnon kyttäys, jännittävää. ;) Mukavaa loppukiertoa sinullekin, pidetään yhdessä peukkuja. :)

   Poista
 3. jeee, onnea ovisplussasta! :)
  sillon ku tein ite ovisplussan meidän pikkutaaperon yritysaikaan, niin seuraavana yönä töissä alkoi yhtäkkiä alamahaan koskea ihan julmetusti, muistan, että piti hoitaa jotain potilasta ja millään en olisi jaksanu seistä. kipua kesti jonkun aikaa. siitä pari viikkoa ja plussasin. ;)
  kohtauksen oli pakko liittyä jotenkin raskautumiseen, koska se oli ihan uusi juttu eikä ole sen jälkeen tullut .. kummallista.

  jospa sunkin kipukohtaus enteilis jotain?? who knows. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos villasukka kannustavasta kommentistasi! :) Uskaltaisinpa toivoa kipuilun kertovan siitä ihanimmasta asiasta. Vaikka eihän sitä tosiaan tiedä, täytyy ehkä ihan varovaisesti vaan toivoa. :)

   Poista
 4. Ihan varmasti sinusta tulee vielä maailman onnellisin! <3

  Minä tajusin juuri, että kohta alkaa yk12, mikäli en ole raskautunut tässä kierrossa. Hui. Tuntuupa pitkältä. Mutta toiveikas olen minäkin, kaikesta huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti jossain vaiheessa vielä. <3

   Nämä kierrot menevät kyllä ihan uskomattoman nopeasti! Vaikka se tuntuukin pitkältä ajalta, niin loppujen lopuksi se on lyhyt aika elämästä. Pidän sinulle todella peukkuja, että olisit raskautunut tässä kierrossa! On hienoa, että sinäkin jaksat olla toiveikas. Se palkitaan vielä, aivan varmasti. :)

   Poista