Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Hitaasti hiipivä jännitys

Loppukierto on käsillä ja minua on jälleen alkanut jännittää. Tänään on jo kp 23 ja dpo 9. Hurjaa, miten nopeasti tämä kierto on mennyt. Ihanaa oikeastaan.

Jännitys hiipii väkisin mieleeni. Kohtahan jo selviää, kuinka tässä käy. Oloni vaihtelee toiveikkaasta pelokkaaksi monta kertaa päivässä ja toisin päin. Välillä tuntuu siltä, että murrun täysin mikäli joudun taas pettymään. Välillä puolestaan ajattelen kohtaavani pettymyksen hyvinkin tyynesti. Todellisuudessa en voi sitä vielä tietää, se selviää sitten ajallaan.

Eilen mahani oli todella turvoksissa ja kipeä. Turvotus yltyi iltaa kohden ja välillä kipu kävi sietämättömäksi. Turvotus helpotti iltaa kohden. Minulla on laktoosi-intoleranssi ja kipu tuntui samantapaiselta kuin olisin syönyt jotain maitopitoista. En kuitenkaan syönyt eilen mitään sopimatonta, joten vaikea arvailla mistä kipu ja turvotus johtui. Myöhään illalla tunsin puolestani nippailua alavatsallani, erityisesti vasemmalla puolella.

Tänään ei ole ollut mitään erityisiä tuntemuksia havaittavissa. Jatkan kuulostelua.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppukiertoon! :) Pidän täällä taas peukkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maria! Peukkuja kyllä tarvitaankin :)

   Poista
 2. Hei! Itse olen 24-vuotias, _karmean_ vauvakuumeen omaava neitonen. Yrittämään päästään ensi kuussa, kun ensiksi olen käynyt poistattamassa tulehtuneet viisurit. Opiskelut halusin myös ensin suorittaa loppuun ja nekin on nyt takana. Toivon, että nyt olisi jo se aika kun saa kumit jättää yöpöydän laatikkoon, en malta odottaa :D Toivon todella, että teillä tärppää tässä kuussa ja odotus palkitaan ihanalla odotuksella. Pidän peukkuja, sekä teille että itsellemme :) Pitää käydä aika aikoin kurkkaamassa väliaikatietoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria, kiitos kommentistasi! Ihana kuulla, että teilläkin voi yritys nyt alkaa! Se tulee varmasti olemaan jännittävää aikaa. ;)

   Tsemppisi lämmittävät todella paljon mieltäni, kiitos kauniista sanoista. :) Toivottavasti minulla olisi pian ihania uutisia kerrottavana!

   Poista
 3. Toiveikkaasta pelokkaaksi, pelokkaasta toiveikkaaksi. Tuttu juttu. :) Sinun kiertosi on kyllä edennyt minustakin tosi nopeasti. Ihan loppusuoralla ollaan jo! Minullakin muuten on ollut hirveää turvotusta viime päivinä. Jossain määrin vatsaani kyllä turvottaa aina ennen kuukautisia, joten...

  Onnea matkaan loppukiertoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi kommentistasi ja onnentoivotuksista! :)

   On kyllä ollut vauhdikkaan tuntuinen kierto, jos se on sinustakin mennyt nopeasti. Entäpä jos meitä kumpaakin turvottaisi ihan muusta syystä kuin kuukautisten lähestymisen takia? :)

   Poista