Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Lomalle!

Istuskelen juuri koneessa ja odotan, että tämä lähtisi lentoon. Matkustan ensimmäistä kertaa aivan yksin, jännittävää. Mies saattoi minut kentälle aina turvatarkastukseen asti ja ystäväni tulee minua perillä kentälle vastaan, joten minulle ei jää kovinkaan iso osuus itsekseni selvitettäväksi. :)

Aion nauttia minilomasta ja ystäväni seurasta täysillä! Ehkä myös auringosta ja lämmöstä, viime päivinä ystäväni asuinkaupungissa on ollut kuulemma hellettä.

Palaan lauantaina kotiin ja voinkin sopivasti aloittaa ovistestailut. Lauantaina on kp 12 ja viime kierrossahan sain plussan kp 13. Toivotaan parasta. Ainakin on mieluisaa puuhaa luvassa jälleennäkemisen kunniaksi miehen kanssa tämän valtaisan pitkän erossaoloajan jälkeen. :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! Nautihan lämmöstä, täällä se on aika vähissä vielä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi sain vähän taas aurinkoa talteen :) Karu paluu todellisuuteen, kun eilen palasin tänne kylmään.

   Poista
 2. Mukavaa reissua! Yksin matkustaminen on aina ollut haaveeni ja toteutinkin sen viime kuussa matkaamalla toiselle puolelle maapalloa ihan vain itsekseni. Nautihan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksin matkustaminen oli oikeastaan aika mukavaa. :) Sinulla on ollut hieman pidemmälle tuo reissu, varmasti oi kiva kokemus!

   Poista
 3. Ovisplussaonnea sinne sunnuntaille! <3

  VastaaPoista