Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kotona taas

Oli ihanaa nähdä ystävääni pitkän ajan jälkeen, riitti juteltavaa ja naureskeltavaa. Kiertelimme kaupunkia ympäriinsä ja ihastelimme sen kauneutta ja omalaatuisuutta, herkuttelimme, istuimme teraseilla ja shoppailimme enemmän kuin olisi ehkä pitänyt. Ystäväni esitteli minulle erään kaupan, jota Suomessa ei ole. Hieman innostuin sen edullisista hinnoista ja ihanista vaatteista. Jouduin ostamaan lisäkassin, että sain tuotua vaatteet kotiin. Säätkin suosivat. Oli lämmintä ja aurinkoista suurimman osan ajasta. Kaiken kaikkiaan oli mahtava reissu!

Mutta oli kyllä ihanaa tulla takaisin kotiinkin. Mies oli kentällä vastassa, voi kuinka olin häntä ikävöinyt! Kolmen päivän erossaolo tuntui yllättävän pitkältä ja jälleennäkemisen hetki oli niin suloinen. Eilen tuntui hieman kauhistuttavalta se, että reilun viikon päästä on lähdettävä uudestaan reissuun. Vaikka oikeasti olen tietysti siitäkin matkasta todella innoissani. Täytyy vain ensin levätä muutama päivä kotona.

En ajatellut reissussa juurikaan mitään raskautumiseen liittyvää. Toki keskustelimme siitä jonkin verran ystäväni kanssa, sillä hän on yksi niistä, jotka tietävät toiveistamme. Tuntui hyvältä puhua asiasta välillä jonkun muunkin kanssa kuin miehen. Niin ihana kuin mies onkin, niin naispuolinen läheinen ystävä ymmärtää ajatuksiani jollain tasolla silti paremmin tai ainakin eritavalla.

Olo on ollut reissun jälkeen hyvin rentoutunut, vaikka ei tullutkaan nukuttua paljoa ja käveltyä sekä ravattua paikasta toiseen senkin edestä. Mieleni on silti rento ja hyvä. 

Tein eilen kotiin päästyäni ovulaatiotestin. Testiviiva oli jo melko tumma, kuitenkin haaleampi kuin kontrolliviiva. Tänään aamulla viiva oli tummempi, vaikka ei vieläkään aivan plussa. Ajattelin testata vielä myöhemmin tänään uudestaan. Edelliskierrossanihan sain ovisplussan juuri kp 13, joka on siis tänään. Viime kierrossa testasin useampana päivänä kaksi kertaa ja niin aion nytkin tehdä. 

Nyt tuntuu siltä, etten jaksa liiemmin tarkkailla kaikkia tuntemuksia ja pohtia sopivia ajankohtia petipuuhille. Mies innostui eilen silminnähden kotiinpaluustani ja peittoa tuli heiluteltua kahteen otteeseen. Asiantuntijathan eivät sellaista varmaan suosittelisi ovulaation aikaan, mutta en välitä. Enhän minä ole toki sitä ovisplussaakaan vielä saanut. Tärkeintä minulle on kuitenkin nauttia miehestä ja suoda hänelle sama nautinto ilman, että raskautumistoiveet sanelevat ehtoja.

4 kommenttia:

 1. Eikös se niin ole, että paras päivä petipuuhille on juurikin päivä-pari ennen ovulaatiota, koska miehen siittiöt on pitkäikäisempiä. Joten... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on juurikin niin. ;) Tosin puuhailut tuskin jää tähän, joten saa nähdä...

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen reissu ollut! :) Toivotaan että tuo rentoutuminen auttaisi nyt ovulaation aikaankin ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on kyllä rennompi nyt kuin aikaisemmissa kierroissa. Kunpa se pysyisikin tällaisena loppuun asti. :)

   Poista