Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Matkakuumetta jälleen

Minulle on ainakin toistaiseksi vielä tärkeää, että blogini pysyy anonyyminä. Siksi mietinkin pitkään kirjoitanko eräästä asiasta, mutta päätin nyt kuitenkin kirjoittaa, hieman ympäripyöreästi tosin. Tuskin kukaan minua tunnistaisi, vaikka kertoisinkin asiasta tarkemmin, mutta jotenkin on luottavaisempi olo, kun en paljasta aivan kaikkia yksityiskohtia.

Minulla on kaksi ulkomaanreissua luvassa parin viikon sisällä! Ensi viikolla menen muutamaksi päiväksi parhaan ystäväni luo, joka on opiskellut tämän kevään ulkomailla. Toukokuun alussa lähdemme äitini kanssa viideksi päiväksi reissuun. Matka on minun ennakkovalmistujaislahjani. En taida paljastaa tässä vaiheessa ainakaan tarkempia matkakohteita, mutta kumpikin sijoittuu Eurooppaan ja suuriin kaupunkeihin. Olen reissuista todella innoissani!

Tuo valmistujaislahjamatka varattiin jo kauan sitten, mutta toisen reissun lennot ostin viime viikonloppuna aivan extempore. En malta odottaa, että näen ystäväni! Loma hänen luokseen tulee tarpeeseen. On ihanaa päästä vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaan kunnolla ja viettää laatuaikaa ystävän kanssa. Voi taas hetkeksi unohtaa kaikki arkiasiat ja myös raskautumiseen liittyvät asiat. En tarkoita sitä, että niitä olisi kovin raskasta ajatella, mutta irtiotto tekee silti hyvää.

Vasta lennot ostettuani ja matkan varmistuttua tajusin tarkistaa kalenterista, miten matka ajoittuu mahdolliseen ovulaatioon nähden. Paniikissa kaivoin kalenterin esiin ja laskeskelin kiertopäiviä. Huokasin helpotuksesta, kun laskin kotiintulopäiväni olevan vasta kp 12. On melko epätodennäköistä, että ovulaatio tapahtuisi ennen sitä. En aio ottaa testejä mukaan reissuun, sillä turha ovista on testailla miehen ollessa toisella puolella Eurooppaa. Aloitan testailun, kun tulen kotiin. Parhaimmassa tapauksessa ovulaatio tapahtuisi kp 13-14, jolloin ajoitus olisi täydellinen.

Ensimmäisen ja toisen reissun välillä on hieman yli viikko, joten ajoitus on siinäkin mielessä paras mahdollinen. Ovulaatio on toiseen reissuun mennessä varmasti jo ohi, jolloin se ei varmasti jää hyödyntämättä. Olettaen, että se ylipäätään tapahtuu. Vasta yhden ovisplussan saaneena olen edelleen hieman epäileväinen.

Tänään on jo kp 4. Kuukautiset ovat olleet melko huomaamattomat ja kivuttomat, kuten yleensäkin. Tuntuu, että pahimmasta pettymyksestäkin on päästy yli. Olen jo kovasti odottanut menkkojen loppumista, jotta päästäisiin miehen kanssa taas puuhiin. Ehkä tänään jo. ;)

Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti