Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Aika varattuna ensikäynnille

Soitin Graviditakseen heti eilen aamulla. Puhelimeen vastasi todella ystävällinen nainen, jonka kanssa oli miellyttävää asioida. Vapaita aikoja olisi ollut jo tälle päivälle, mutta minun ja miehen töiden takia en voinut varata aikaa keskelle päivää. Nainen luetteli hirmuisen määrän vapaita aikoja, joista pähkäilin sopivinta. Varasin ensin ajan kahden viikon päähän tiistaille, olemme kumpikin lomalla silloin.

Soitin puhelun jälkeen miehelle ja olimme kumpikin sitä mieltä, ettei varaamani aika ollutkaan kovin kätevä. Tarkoituksenamme on lähteä mökille heti loman alkaessa ja lääkärikäynnin takia loma jäisi kovin lyhyeksi. 

Siispä soitin klinikalle uudestaan. Sain jälleen ystävällistä palvelua ja ajan sujuvasti vaihdettua. Ensikäyntimme on ensi viikon perjantaina. Tuo perjantai on viimeinen työpäiväni nykyisessä työssäni, joten voin aivan hyvin lintsata aamusta hieman. 

Olen innoissani, en malttaisi odottaa! Lähestyvät menkatkaan eivät ainakaan tällä hetkellä ahdista tai sureta. Jälleen tunnen niiden olevan tulossa, kyllä te tiedätte. 

14 kommenttia:

 1. Kyllä täällä tiedetään. Eka kierto aukiolotutkimuksen jälkeen.. Alussa olin hyvinkin toiveikas, nyt kp 24/28 alkaa toivo hiipumaan.. Jotenkin sen vaan tietää että ne on tulossa. Syksyllä alkaa inssit.

  Tsemppiä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, että tiedätte. Harmi, että sinullakin on sellainen tunne, että ne on tuloillaan. :/

   Kiitos tsempeistä ja sitä samaa teille oikein kovasti! <3

   Poista
 2. Jee hyvä Nuppu! asiat etenevät ! jo ensi perjantaina, hienoa! uskon ja toivon, että ei mene kauakaan niin teillä on jo oma pikkuinen aluillaan. Ainakin itselleni hoidoista(lääkkeistä) oli todella apua. Tsemppiä ja jaksamista!
  On ihailtavaa miten olet pystynyt ottamaan kaiken niin rennosti nyt kesällä.

  t. tyttönen24

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tyttönen24! :) Minulla on kyllä erittäin toiveikas olo lääkärikäynnin suhteen. Ensi viikon perjantain jälkeen olemme edes vähän lähempänä suurimman haaveemme saavuttamista.

   Kuinka sinä muuten voit? :)

   Poista
  2. Hienoa! :)

   Kiitos kysymästä, voin todella hyvin! Huomenna on eka neuvola, hui jännää. Varhaisultra menikin paremmin kuin luulin, syke näkyi. Kuitenkin siellä näkyi myös iso kysta tai sitten se oli oudonmuotoinen keltarauhanen, edes erikoistunut lääkäri ei osannut varmasti siihen vastata. Sanoivat vain ettei ole mitään vakavaa. Päivä kerrallaan.

   Tsemppiä ensiviikon odotteluun! :>

   ps. salaisesti toivon, että sun menkat ei nyt alkaisikaan...

   t. tyttönen24

   Poista
  3. Ihana kuulla, että kaikki on hyvin! <3 Olen onnellinen puolestanne. :)

   Ja kiitos tsempeistä tyttönen24, minäkin niin kovasti toivon, ettei menkkani alkaisikaan! :)

   Poista
 3. Hienoa, hienoa. :) Varmasti tuntuu hyvältä, kun saa asioita eteenpäin. Ollaan taas vähän lähempänä suurta haavettamme. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä ihanalta! Kunpa meillä molemmilla se haave täyttyisi pian. <3

   Poista
 4. Hei, olen tainnut joskus aiemminkin kommentoida blogiisi anonyyminä, en ole ihan varma kun seurailen useampaa. Piti vain sanomani, että voin lämpimästi suositella Graviditasta hoitopaikkana. Todella ystävällinen tunnelma siellä aina, kerrankin tulin itkua nieleskellen lääkärin huoneesta (huonoja uutisia lääkkeiden toimimattomuudesta yms. yms.) ja menin siihen hoitajien huoneeseen kuulemaan ohjeita erään uuden lääkkeen käytöstä (en tiedä muista klinikoista, mutta ainakin tuolla hoitajat opastavat ns. käytännön asioissa). No, hoitaja huomasi tämän ja sain purkaa pettymystäni hänelle suljetun oven takana. Hän kuunteli, kertoili omaa asiantuntemustaan ja lopuksi halasi minua lujaa, oikein rutisti olkapäistä. Tuli sellainen tunne, että kyllä tämän ihmisen on oikeasti välitettävä ja oltava aito työssään, uskon niin.

  Kovasti onnea tulevalle ensikäynnille, joskin toki toivon, ettei sinne tarvitsisikaan lopulta mennä! Mutta klinikka on kyllä ihan huippu ja lääkärit myös, se on näissä lapsettomuusasioissa ensisijaisen tärkeää, plus sitten se henkiseen puoleen satsaaminen, joka ainakin tuolla klinikalla huomioidaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Todella mukava kuulla noin positiivisia asioita Graviditaksesta. On luottavainen ja jotenkin rento olo mennä sinne, vaikka tottakai ensikäynti (ja käynnit varmasti sen jälkeenkin) jännittää suunnattomasti. Odottavaisin ja iloisin mielin suuntaamme ensi viikolla klinikalle. :)

   Ja kiitos vielä tsempeistä. :) Itse en enää oikein uskalla toivoa, että emme joutuisi klinikalle menemään, vaikka olisihan se maailman mahtavinta. Olen asian jo hyväksynyt ja katse on jo niiltä osin tulevassa. :)

   Oletteko itse saaneet Graviditakselta tarvitsemanne avun vai mikä tilanteenne on tällä hetkellä, jos saan kysyä? :)

   Poista
  2. Hei, saimme kyllä kaipaamamme avun, lapsemme pitäisi syntyä ihan muutaman viikon päästä. :)

   En tässä selosta syitä lapsettomuutemme taustalla sen enempää, mutta olen kai siis siinä mielessä hyvä ja kannustava esimerkki, että en tosiaankaan ole ns. helppo tapaus (selvä, vaikeahkoksi kai luokiteltava vika tiedossa minussa) ja silti raskaus lähti alulle muutaman kk jälkeen. Kovasti toivon teillekin onnea matkaan. :)

   Poista
  3. Ihana kuulla! Oikein paljon onnea pikkuisestanne. :)

   On kannustavaa kuulla, että haastavissakin tapauksissa raskaus voi lähteä onnellisesti aluilleen. Kiitos tsempeistä ja kaikkea hyvää viimeisiin raskausviikkoihin ja tulevaan. :)

   Poista
 5. Ihana kuulla, että klinikalla oltiin ystävällisiä. Enää puolitoista viikkoa. Tsemppiä Nuppu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tyttöankka! <3 Kyllä se vain on niin tärkeää, että henkilökunta osaa olla tuollaisessa paikassa aidon ystävällistä ja välittävää. :)

   Poista