Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Välitila

Tuntuu kuin olisin pudonnut johonkin välitilaan raskautumistoiveiden suhteen. Päätös hakeutua ensikäynnille lapsettomuusklinikalle tuntuu edelleen hyvältä ja oikealta päätökseltä. Vielä täytyy kuitenkin odottaa melkein kaksi viikkoa ennen kuin klinikka aukeaa jälleen. Toivottavasti saismme ajan nopeasti. Olo on malttamaton.

En odota tältä kierrolta mitään. En jaksa erityisemmin ajatella koko asiaa. En usko mahdollisuuksiimme täysin luomuna. Jotenkin tuntuu siltä, että tärppi olisi kymmenessä kierrossa tullut, jos on tullakseen. Jokin on vialla ja toivon saavamme siihen klinikalta vastauksen ja avun.

En ole kuitenkaan missään nimessä allapäin tai haikea. Päinvastoin. Olo on hyvä. En voi itse vaikuttaa raskautumiseeni, olen siirtänyt vastuun lääkärille. Odotukset ovat tottakai suuret. Toki ajoittain myös pelko hiipii mieleeni. Koitan silti kaikin voimin säilyttää toiveikkuuteni tulevaisuuden suhteen.

Sillä välin nautin kesästä ja pian jo loppuvasta kesäsijaisuudestani. Töissä on ollut edelleen rankkaa, mutta myös mahtavaa. En tiedä mitään muuta parempaa kuin toisten auttaminen. On hienoa tehdä jotain, jonka vaikutuksen näkee välittömästi. Tunnen olevani oikealla alalla. Myös töissä näkemäni ja oppimani asiat ovat auttaneet minua suhtautumaan raskautumistoiveisiin jollain tavalla rennommin. En osaa selittää sitä sen kummemmin, mutta olen siitä kiitollinen. Reilun kolmen viikon päästä alkaa kesäloma! Meillä on miehen kanssa kaksi viikkoa yhteistä lomaa. Olisipa silloin vielä lämmin.

4 kommenttia:

 1. Muistan tuon tunteen ennen tutkimuksia. Minullakin taisi olla ihan hyvä olo. Oli helpottava tietää, että kohta saadaa vastauksia ja apua. Tosin meillähän ei koskaan mitään syytä lapsettomuudelle selvinnyt, mutta ylipäätään oli helpottava tietää missä mennään. Huh, tuntuu että siitäkin on niin hetki ja nyt te olette samassa tilanteessa.

  Hienoa, että sinäkin saat pitää lomaa! Ja vielä yhdessä miehen kanssa. Monesti elokuut ovat olleet helteisiä eli eiköhän tuolloinkin vielä lämpöä riitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäriin meno myös jännittää juuri tuosta syystä, että entä jos meillekään ei osata antaa vastauksia... Täytyy ajatella kuitenkin positiivisesti! Klinikalla on ammattilaisia, jotka keksivät varmasti jonkun ratkaisun tai ainakin erilaisia keinoja meidän kummankin unelman saavuttamiseksi. :) Hurjaa kyllä miten nopeasti aika on mennyt ja nyt mekin tosiaan olemme tässä tilanteessa.

   Pääasia että on yhteistä lomaa, lämmin sää olisi vain plussaa. Emmeköhän me jotain mukavaa lomatekemistä keksi. :)

   Poista
 2. Mä uskon, että tuut kyllä pian raskaaksi, on vaan sellainen tunne. Kovasti teille tsemppiä! Ja vaikka ei luomuna tulisi, niin tärkeintä on, että "saa" pitkään toivomansa pienen ihmeen.
  Kyllä teille vauva tulee vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina N! Olisipa minullakin sellainen tunne. Hyvä, että sinulla kuitenkin on. Tuntuu hyvältä, että joku jaksaa uskoa meidän puolestamme. :)

   Mitenkäs teillä menee? :)

   Poista