Sivut

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kesätauko

Kierto lähenee loppuaan, mutta en ole lainkaan jännittynyt. En ole myöskään toiveikas enkä ahdistunut. Olen onnellinen. Olen onnellinen tästä ihanasta kesästä ja miehestä. 

Olemme viettäneet jälleen mukavan viikonlopun ystäviemme kanssa ja aivan kahdestaankin. Olemme haaveilleet omasta pikkuisestamme pitkästä aikaan taas ääneen. Miettineet, mihin kivoihin paikkoihin hänet näin kesäaikaan veisimme ja kuinka hauskaa meillä olisi. Haaveilusta on tullut hyvä mieli, ei lainkaan haikea. 

Olen ollut jotenkin jollain kummallisella kesätauolla kaikesta tästä raskautumistoiveisiin liittyvästä. Tässä kierrossa en ole havainnut juuri minkäänlaisia tuntemuksia enkä ole tietoisesti koittanut itseäni kuulostellakaan. Viimepäivinä rinnat ovat olleet hieman arat ja turvonneet, niin kuin aiemmissakin kierroissa tähän aikaan. Se ei ole merkki mistään muusta kuin lähestyvistä menkoista, tiedän sen. 

Annoin itselleni alkukesästä luvan hellittää ja luvan keskittyä kaikkeen aivan muuhun. Se ei vähentäisi meidän mahdollisuuksiamme saada oma pikkuinen, ehkä juuri päinvastoin. Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut enkä sitä odottanutkaan. Olen varma siitä, että emme saa omaa lasta alulle luomuna ja olen sen jo hyväksynyt. Nyt ajatukset ovat jo tulevassa, ammattilaisten puoleen kääntymisessä.

Aion jatkaa tätä kesätaukoa niin pitkään kuin vain pystyn. Luultavasti siis vain ensimmäiseen lääkärikäyntiin saakka. Kunpa saisimme ajan pian. Kesä on tehnyt todella hyvää ja olen valmis lopettamaan tämän tauon heti, kun tiedän kuinka meidän tulee tässä asiassa edetä.

7 kommenttia:

  1. Haluaisin sanoa jotain lohdullista, kuten "kyllä teitäkin vielä luomuna tärppää", tärppäsihän meilläkin vuoden ja seitsämän kuukauden jälkeen. Mutta eihän se kovin lohdullista ole, että jo pelkästään plussaa testissä joutui odottamaan noin kauan. :/ Toivottavasti saatte kuitenkin apua lääkäristä, eikä teidän odotuksenne venyisi yhtä pitkäksi kuin meillä venyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaan C. :) Ja kiitos tsempeistä! Kyllä nuo sanat hieman lohduttavat, vaikka en voikaan olla varma siitä, että meillä tärppäisi luomuna. Nyt on kuitenkin lääkäriaika varattuna ja pääsemme asiassa toivottavasti eteenpäin. :)

      Poista
    2. Hyvä, eikiöhän siellä ala asiat selviämään! :)

      Poista
  2. Itse olen ottanut toisen projektin tähän rinnalle, nimittäin "kroppa kuntoon" -projektin. Saattaa kuulostaa hassulta mutta mulle se on auttanut. Oon aina ollut pieni ja normaalipainoinen mutta haluaisin kehittää lihaksia ja päästä timmiksi. Nyt parisen viiikkoa olo on ollut aivan toinen! Olen niin hurahtanut liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon että ajoittain jopa unohdan että haluan raskaaksi. Nytkin mieli on rento, ja piti oikein todella miettiä, että oliko nyt tosiaan jo jännät päivät menossa, ja olihan ne :) Toivottavasti saatte pian ajan ja hommat rullaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kroppa kuntoon-projekti kuulostaa mahtavalta! Terveellisillä elämäntavoilla on suuri vaikutus mielialaan ja jaksamiseen, olen huomannut itse saman ja oppinut pitämään itsestäni parempaa huolta. :) Ehkä minäkin voisin aloittaa samantapaisen projektin hieman syksymmällä, loman jälkeen.

      Tsemppiä kovasti jänniin päiviin, pidän teille peukkuja! Ja kiitos sinun tsempeistäsi. :)

      Poista
  3. Tosi hienoa, että olet osannut pitää tuollaista kesätaukoa. Tekee aivan varmasti oikein hyvää. Kohta pääsettekin sitten ammattilaisen käsiin ja uskon, että niin teistä kuin meistäkin pidetään hyvää huolta Graviditaksella. :) Me saimme nyt sinne ajan loppuviikolle! Ja eihän sitä tiedä, vaikka tämä meneillään oleva kierto yllättäisikin sinut vielä parhaalla mahdollisella tavalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tehnyt kyllä hyvää. :) Jotenkin on vain ollut tunne, että pakko saada hetki hengähtää ja keskittyä kaikkeen aivan muuhun. Nyt toivottavasti uutta virtaa puhkuen kohti syksyn koitoksia!

      Hienoa, että saitte ajan loppuviikolle! Pidän aivan superpaljon peukkuja teille. <3 Me saimme ensi viikon loppupuolelle, en malttaisi millään odottaa. :)

      Poista