Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mökille!

Kesäleskeys päättyy vihdoin! Olen junassa matkalla miehen kotipaikkakunnalle, menemme viikonlopuksi kahdestaan mökille. Vatsassa on perhosia, tuntuu kuin en olisi nähnyt miestä ikuisuuteen. Suorastaan jännittää! 

Nämä pari viikkoa menivät hirmu nopeasti, vaikka erossaoloaika tuntui aluksi kamalan pitkältä. Arkipäivät menivät töissä ja kiireiset päivät väsyttivät iltaisin niin, etten edes jaksanut ikävöidä liikaa. Ehdin nähdä myös paljon ystäviäni ja viettää aikaa äitini kanssa, se oli mukavaa. En ole laskenut kiertopäiviä enkä mahdollisen ovulaation ajankohtaa. Saattaa olla, etten laskekaan.

Nyt tuntuu siltä, että tulevaan lääkäriaikaan asti en laskeskele mitään enkä tarkkaile kehoani muutenkaan liiemmin. Siitä ei ole aiemminkaan seurannut mitään hyvää, joten taidan pitää "välikuukauden". Vaikka todellisuudessahan toki aistin kaikki kehossani tapahtuvat muutokset enkä voi niitä varmastikaan täysin sivuuttaa. Ehkä vain yritän jättää ne mahdollisimman vähälle huomiolle.

Ihanaa, helteistä viikonloppua rakkaat lukijat! :)


5 kommenttia:

 1. Rentouttavaa mökkireissua! Nyt on varmaan enemmän huojentunut olo kun ootte päättänyt mennä tutkimuksiin, voi ollakin rennommin mielin. Mun tuttavalla kävi niin, että kun päättivät mennä tutkimuksiin vuoden yrittämisen jälkeen niin hän teki positiivisen raskaustestin juuri ennen tutkimuspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! On kyllä huojentunut olo kun tietää, että pian saamme ainakin jonkinlaisia vastauksia ja ehkä jopa jonkin ratkaisun, jonka päätteeksi toivon mukaan oman pikkuisemme. Voi miten mahtavasti tuttavallesi kävi! Tuollaista onnea ei edes uskalla toivoa. :)

   Poista
 2. Hei, ihania hetkiä mökillä! Voin kuvitella, miten ihanalta ja jännältä tuntuu nähdä mies pitkästä aikaa. :)

  On aika hassua ajatella, että saatamme istua samassa odotushuoneessa elokuussa klinikalla.

  Leppoisaa sunnuntaita, toivottavasti saatte viettää sen iltaan asti mökillä!
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi. <3 Oli kyllä mielettömän ihanaa nähdä mies pitkästä aikaan! Mökiltä on valitettavasti reilun kolmen tunnin ajomatka kotiin, joten sieltä on lähdettävä aina ajoissa ajelemaan. Mutta ehdimme kuitenkin hyvin nautiskella!

   Mietin varmasti klinikalla vastaantulevista naisista, että josko jokin heistä olisi Helmi. :)

   Poista
 3. http://vimeo.com/56094440

  salasana: vauvaunelma


  kannattaa kattoa!:)

  VastaaPoista