Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viimeisiä viedään

Piinapäiviä nimittäin. Tänään (kp26/pp14) on onneksi viimeinen Lutinus-päivä. Nuo kapselit ovat olleet yhtä rasittavia kuin viimeksikin. Niitä on ihan noin käytännön tasollakin ärsyttävä laittaa kolmesti päivässä, sivuoireista puhumattakaan. Kaikista turhauttavinta on se, etten voi aidosti kyttäillä ja jännittää mahdollisia oireita. Kaikki pienen toivonkipinän herättävät oireet ovat kuitattavissa myös Lutinuksen sivuoireina. Olen ollut viikonlopun ajan aivan tajuttoman väsynyt yli 10 tunnin yöunista huolimatta, iltaisin palelee, rinnat ovat turvoksissa ja aavistuksen verran arat sekä alavatsalla tuntuu jatkuvasti jos jonkinmoista nippailua ja paineen tunnetta.

Sitten on myös niitä selkeitä menkkaoireita: vatsaa turvottaa, alavatsaa juilii vähän väliä sekä mielialat vaihtelevat tiuhaan. Tänään alavatsatuntemuksia on ollut enenevissä määrin ja niiden myötä myös mieli on ollut jälleen aika maassa. Tänään olen antanut itselleni luvan olla alakuloinen. Tänään en ole jaksanut tsempata enkä olla reipas. 

10 kommenttia:

 1. Aina ei tarvitse jaksaa ja olla reipas. Hyvä että tunnistat nämä tunteet itsestäsi, etkä yritä esittää muuta ja samalla huijata itseäsi.
  Pidän peukkuja! <3

  :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista, niitä tarvitaan jatkossakin. <3

   Poista
 2. Komppaan ylempää, aina ei tarvitse olla vahva.

  Toivotaan huomiselle parasta :)

  VastaaPoista
 3. Uskon vahvasti mahdollisuuksiisi olla nyt raskaana, yhtä vahvasti kuin viime kerralla.

  Tsemppiä kovasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nani, harmi ettei usko tällä kertaa riittänyt. :)

   Poista
 4. Toivotaan parasta! Itsellä yritystä takana 1 vuosi ja 9 kk. Mitään vikaa ei ole löytynyt kummastakaan ja luomuna vielä yritetään muutama kuukausi. Nyt 2 päivää rinnat olleet tosi kipeät ja vatsassa kaikenlaisia tuntemuksia. Aina toivo nostaa vähän päätään, vaikka usko ei ole kovinkaan korkealla. Pakko kuitenki jaksaa eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. :) Toivottavasti teillä olisi käynyt paremmin kuin meillä tässä kierrossa!

   Poista
 5. Nuo menkkaoireetkin voi viitata raskauteen. Ainakin mulla oli juurikin samoja oireita mitä kk aikaan.

  Etenkin jos vatsa on normaalia kk turvotusta turvonneempi, niin uskoisin sen olevan merkki raskaudesta. Näin mulla, kun olin Tukholman reissulla, niin aloin epäillä hiukan olevani raskaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uudestaan Nani. :) Ehkä minäkin saan vielä joskus kokea niitä oikeita raskausoireita...

   Poista