Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Vieläkään ei ole meidän aikamme

Vähän vaaleanpunaista paperiin jo maanantai-iltana ja eilen muutamia kertoja päivällä. Vuoto alkoi tänään aamulla ja samalla käynnistyi yk 20. Kaksi tuloksetonta inseminaatiota takana, päällimmäinen tunne on tyhjyys.

Pääsiäisen vuoksi hoitoihin tulee nyt pakostikin taukoa, mutta olisimme muutenkin pitäneet taukoa. Ei ole juuri nyt enää voimia tähän. Nyt on koitettava kerätä voimia jostain, ihan mistä vaan ja kaikesta mahdollisesta.

22 kommenttia:

  1. Olen pahoillani. Meillä ensimmäinen tulokseton inssi takana ja heti otetaan taukoa. Onneksi kesä tulee. Toivotan voimia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Harmi, ettei ensimmäinen inssi tuottanut teilläkään tulosta. Tauko tekee varmasti hyvää itse kullekin ja tosiaan, onneksi kesä on tulossa. Tsemppiä sinullekin! :)

      Poista
  2. Harmittaa teidän puolesta :( Itsellä alkoi tänään n.27 kierto ( en oo jaksanut enään laskea tarkkaan ). Syksyllä edessä inssit, jos ei mitään tapahdu ennen sitä. Ei kyllä isot odoukset inssiä kohtaan. Olisi kiva tietää mitkä mahdollisuudet siinä on :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan, ettette joutuisi turvautumaan inssiin, vaan tärppäisi ennen syksyä. :) Inseminaatiossa on tapauksesta riippuen n. 5-15% mahdollisuudet onnistua ja noihin prosentteihin vaikuttaa mm. naisen ikä ja siittiöiden laatu.

      Poista
  3. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, lapsettomuus aiheena kiinnostaa ja koskettaa. Sinulla on lämmin tyyli kirjoittaa. On niin väärin, että vielä ei ole lykästänyt ja tuntui pahalta lukea taas huonot uutiset. Voimia ja jaksamisia! Toivon, että pystyt pysymään positiivisena! Ihan varmasti teidän aikanne on vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja myötätunnosta, se todella lämmittää mieltäni! Mukavaa, että seuraat blogiani. :) Nyt on tosiaan vain pysyttävä mahdollisimman positiivisena ja uskottava, että odotuksemme lopulta palkitaan.

      Poista
  4. Voi ei, jaksamisia sinne. Ehkä tauko tekee ihan hyvää, toivotaan että pystyt olemaan ajattelematta asiaa liikaa. Josko sitä kautta sitä voimaa uuteen yritykseen löytyisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mrs.Ö! Luulen, että tauko tekee pelkästään hyvää. Myös keväästä ja lähestyvästä kesästä saa voimaa. :)

      Poista
  5. Voi ei :( voimahali täältäkin!

    VastaaPoista
  6. Voi kurjuus. Lämpimiä halauksia Nuppu ihana! Tee asioita, joista saat voimaa. Pelkästään niitä, joista tulee hyvä olo. Olen varma, että teidänkin aika vielä koittaa. Koitahan jaksaa odottaa vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi. <3 Olen todella panostanut nyt omaan hyvinvointiini, vain sitä kautta jaksan. Kyllä meidänkin aikamme joskus varmasti vielä koittaa, kunpa matka ei olisi enää kovin pitkä.

      Poista
  7. Tosi harmi juttu :( Halauksia myös täältä <3

    VastaaPoista
  8. Hitto. Olen pitänyt jonkin verran taukoa blogimaailmasta kunnes muistin että sinulla alkaisi olla piinapäivät lopuillaan ja sydän pamppaillen klikkasin blogisi auki. Voi rähmä. Olin niin varma että nyt olisi osunut. Tsemppiä kovasti! <3 Se voima löytyy aina niin ihmeellisesti itsestä.

    - Ditchlilly

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ditchlilly. <3 Olet ihana, kun jaksat eläytyä niin tunteella! Toivottavasti vielä joku kerta, kun avaat blogini, saat yllättyä iloisesti. :)

      Poista
  9. Ärsyttää ihan sun puolesta! Miksei kaikki vois vaan saada vauvaa, ketkä haluaa :/ oon mielenkiinnolla kans seurannu sitä, miten inseminaatio sulla on auttanut, koska itsellä varmaan clomifenien jälkeen siirrytään inseminaatioon. Paljon jaksamisia!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rouva J. <3 Sinäpä sen sanoit, tuntuu niin väärältä, ettei vanhemmiksi todella kovasti haluaville sitä onnea suoda. Toivotaan, ettei teidän tarvitsisi siirtyä inseminaatioon! Tsemppiä myös sinulle. :)

      Poista
  10. Tsemppiä kovasti, toivottavasti teillä pian tärppäisi !

    Olete rohkeita kun uskallatte mennä lapsettomuushoitoihin, itse en ikinä uskaltaisi, sillä pelkäisin niitä riskejä mitä se voi aiheuttaa raskauteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Rohkeutta nuo hoidot tosiaan vaativat, mutta en ole aivan varma, mitä riskejä tarkoitat? Käsittääkseni lapsettomuushoidoilla aikaansaatu raskaus ei juurikaan poikkea luomuraskaudesta.

      Poista