Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kiirettä

Olen ollut töissä koko viikonlopun ja illat on kuluneet jääkiekon mm-kisoja katsoessa. Huomenna lähden äitini kanssa reissuun, joten olen iltaisin koittanut vähän pakata ja keskittyä matkaan liittyviin asioihin. En ole ehtinyt edes koneelle saatika miettimään mitään vauvahaaveisiin liittyvää.

On omituinen olo. Nyt kun minulla on hetki aikaa pysähtyä miettimään tuntemuksiani, niin ne ovat (jälleen kerran) todella ristiriitaiset. Puolet minusta jollain tasolla uskoo siihen, että nyt olisikin voinut tärpätä. Puolet, ehkä vähän isompi puolikas, ei sen sijaan usko siihen lainkaan. Mieli on kuitenkin hyvä. Olen innostunut uudesta työstäni ja jo nyt harmittaa se, että sijaisuuteni on niin lyhyt. Olen myös innoissani matkasta. On niin mukavaa saada viettää kahdenkeskistä aikaa äidin kanssa ja vielä ulkomailla.

Kehoni tuntemuksia olen vaivihkaa kiireestä huolimatta onnistunut joten kuten tarkkailemaan. Rintani ovat edelleen turvonneet ja raskaan tuntuiset. Toisinaan niitä myös vihlaisee. Nännit eivät ole enää yhtä arat kuin muutama päivä sitten, mutta nöpöttävät jatkuvasti. Rintaoireet ovat siis jatkuneet tauotta oletetusta ovulaatiosta lähtien eli viikon verran. Tänään voisi olettaa olevan dpo 6 tai 7, ennemmin kuitenkin 6. Ja kp on siis 20.

Lähden huomenna siis reissuun ja palaan perjantaina taas kotiin ja asiaan! Mukavaa alkavaa viikkoa. :)

6 kommenttia:

 1. Mua pelottaa ajatellakin vielä tulevia menkkoja.. Haluisin vaan joka kuussa et nyt tärppäis.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan se pelottaa, niin kovasti sitä omaa vauvaa toivoo. Pidän peukkuja myös sinulle! :)

   Poista
 2. Mulla on ihan sama juttu, aivan sekava tunnelma. Jostain syystä tässä kierrossa en ole juurikaan miettinyt kiertopäiviä tai ovulaation ajankohtaa sen tarkemmin. Nyt en edes jännitä vaan jotenkin automaattisesti oletan kuukautisten alkavan, enkä olisi edes pettynyt. Ehkä tämä lämmin ja aurinkoinen sää on saanut kevätmielen ja huolettomuuden aikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jollain muullakin on ollut sekava tunnelma. :) Ehkä se voi tehdä ihan hyvääkin olla välillä sekaisin, on jollain tavalla rennompi olo. Kyllä aurinko ja kevät on ihan selvästi vaikuttanut ainakin minuun todella positiivisella tavalla! Kaikki ei tunnu ihan niin maailmanlopulta koko aikaa. :)

   Poista
 3. Toivottavasti matkasi on ollut mukava, missä sitten ikinä olet ollutkaan. :) Ja sun kiertohan on ihan loppusuoralla, jännää! Pidän peukkuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi, oli mukava reissu! Ja jännät paikat tässä alkaa tosiaan olla, peukkuja todella tarvitaan. <3

   Poista