Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Raskas päivä

Eilen oli töissä ihan uskomattoman raskas päivä. Tämän reilun vuoden aikana, jolloin olen tehnyt kyseiseen paikkaan lyhyitä sijaisuuksia, en ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Kaikki oli aivan sekaisin. Väkivallan uhka oli eilen jatkuvaa ja se kävi todella voimille. Mitään vakavaa ei loppujen lopuksi sattunut, mutta olin kotiin päästyäni todella ahdistunut ja aivan loppu. Otin tämän päivän sairaslomaa. Minulla on enää kolme työvuoroa jäljellä ja uskon jaksavani ne ihan hyvin, kun saan nyt levätä pari päivää.

Edelleenkään minulla ei ole liiemmin ollut aikaa ajatella raskautumistoiveita tai tarkastella mahdollisia oireitani. Ehkä näiden parin vapaapäivän aikana ehdin taas kehitellä jos jonkinmoisia teorioita eri oireista tai niiden puuttumisesta. Yritän kuitenkin ottaa rauhallisesti.

Sen olen kyllä huomannut, että rintani eivät ole ainakaan toistaiseksi vielä turvonneet tai arat. Myöskään nänneissä ei ole havaittavissa mitään poikkeavaa. Muutamassa aikaisemmassa kierrossanihan nännit ovat kipeytyneet välittömästi oletetun ovulaation jälkeen eli n. kp 14. Rinnat ovat myös alkaneet turvota noihin aikoihin ja turvotusta on kestänyt koko loppukierron ajan. Nyt on jo kp 18 eikä rinnoissa tunnu mitään tavallisesta poikkeavaa. Voisiko tämä olla hyvä merkki vai viittaako tämä siihen, etten ole välttämättä edes ovuloinut tässä kierrossa?

Jätän rintani nyt toistaiseksi rauhaan ja menen parvekkeelle ottamaan aurinkoa. :)

4 kommenttia:

 1. Huh, kuulostaa tosi rankalta. Onneksi saat nyt huilata hetken ja keräillä voimia viimeisiin työpäiviin.

  Ei minusta tuo viittaa ovuloimattomuuteen. Kierrossa, jossa raskaaksi tulin, rinnat kipeytyi vasta aika myöhään. Ja eihän minulla nytkään ole kipua ja turvotusta, vaikka olen todistetusti ovuloinut. Mitä nyt sitten noita muita rintaoireita...

  Unohda ne rinnat ja keskity aurinkoon! :) Rentoja vapaapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee kyllä hyvää huilata vähän. :)

   Voi meidän rintoja! Eihän näistä tosiaan voi varmasti tietää, että mikä viittaa mihinkin. Kiitos tsempeistä Helmi. <3 Ja mukavia päiviä sinullekin!

   Poista
 2. Voi että tosi raskas päivä ollut kyllä sinulla! Toivotaan nyt että kun et ole ehtinyt kuulostella itseäsi niin raskaus olisikin alkanut ihan huomaamatta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria myötätunnosta! Voi kunpa tuo pitäisi paikkansa, toivon sitä todella. :) Hetki täytyy vielä odotella ja pikku hiljaa myös jännitellä.

   Poista